Feestjurkje 2: budget bodycon jurk - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Feestjurkje 2: budget bodycon jurk

feestjurken-2015-2014

Mijn vorige feestjurk was een redelijk duur pin-up jurkje (but oh-so-worth it), dit keer laat ik jullie een budgetjurkje zien dat je bij New Look kan bestellen (of gewoon in de winkel kan gaan halen). Dit jurkje hadden ze vorig jaar ook, en toen had ik zoveel spijt dat ik het niet gekocht had.. dit jaar nam ik het dus snel mee. Ook de schoenen zijn van New Look, het tasje is van Primark. Allemaal very budget dus, want jurkjes die je toch maar heel sporadisch uit de kleerkast trekt, zijn best niet te duur (behalve mijn pin-upjurkjes. Ahum. Maar jullie begrijpen mijn punt vast wel? Ergens?). Het jurkje kost 24,99 euro, de schoenen ook.  feestjurken-2015-2014 feestjurkjes-2014-2015   Belle stond op pakweg 90% van mijn foto’s, ik had het pas door toen ik de foto’s aan het editen was, haha!   gouden-feestjurk   gouden-jurk-feestjurk budget-feestjurk-feestlook

Feestlook: Tati's Too Faced Chocolate bar look
Vijf prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels

3 Comments

 • Reply Roxanne December 18, 2014 at 1:07 am

  Mooi, feestelijk jurkje!

 • Reply Kiss & Make-up December 19, 2014 at 12:31 pm

  Sexy lady! 🙂

 • Reply Valerie January 3, 2015 at 8:31 pm

  Staat je super! En helemaal af met die schoenen!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  kerstkapsels
  Vijf prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels

  Kerstkapsels! Kerstmis komt alweer bijna om de hoek piepen: tijd om naar goede gewoonte de allerleukste kerstkapsels eens op een...

  Close