Cherryculture haul

Cherryculture bestelling: Enkele jaren geleden bestelden wij beautfreaks en masse bij Cherryculture, Nonpareilboutique en nog andere online shops waar je nu nog heel weinig van hoort. Door mijn toenemende lipstickverslaving wou ik graag nog wat nieuwe kleuren testen die niet te duur waren en ik kwam natuurlijk uit bij de geweldige make-up van NYX. Ook gebruik ik tegenwoordig veel liever een crèmeblush dan poeder, dus die moesten ook mee in mijn shoppingmandje. En de taupe blush om te kunnen contouren, ahja! cherryculture-haul   Wat heb ik besteld? Nyx oogschaduw in nutmeg en golden dune NYX round lipsticks in Paris, Heather, B52, Thalia, Milan, Tea Rose, muse, Mauve Nyx cream blush in boho chic en natural Nyx blush in taupe, spice en dusty rose NYX matte lipstick in Tea Rose   Swatches komen er snel aan 🙂 Wanneer hebben jullie voor ‘t laatst nog eens besteld bij Cherryculture?  

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
uggs-sale
Uggs sale : UGG australia sale met 30% korting

Uggs sale: goed nieuws voor de Uggs-lovers onder ons, er is weer een UGGs sale gaande! Dit keer krijg je...

Close