Youtube throwback: xsparkage

Vandaag is het tijd voor Xsparkage! Leesha is in al die jaren eigenlijk helemaal nog niet veranderd, al moet ik eerlijk toegeven dat ik haar tutorials eigenlijk niet meer bekijk. Geen idee waarom eigenlijk… misschien moet ik er gewoon nog eens mee beginnen! Ondertussen heeft Leesha zelfs een kindje gekregen (zoals best veel hip-and-happening Youtubers van enkele jaren geleden, eigenlijk). Ik was altijd zo gek op haar Disneylooks, die waren zo gaaf altijd! Ook had ze altijd heel veel reviews van nieuwe producten en is en blijft ze echt een no-nonsense chick. Wie van jullie volgden Xsparkage? En Leesha nu: Nog niet veel veranderd eigenlijk he?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
herfstjassen-2014-2015
Herfstjassen 2014 voor dames

Herfstjassen 2014- Dames,het is weer tijd om de herfstjassen weer uit de kast te halen !Er zijn zoveel verschillende soorten...

Close