Urban Decay Shadowbox

Wat ik het allerleukste vind aan de kerstperiode? Oh, de lichtjes! Je zou mijn appartement moeten zien tijdens (en voor, let’s be honest) de feestdagen… lights everywhere, honey! En naast de lichtjes, komen de freaking gorgeous palettes. Ohja, het is weer dié tijd van het jaar: dat je bijna hele loonstrookjes aan Sephora en Beautybay zou ‘doneren’. Vandaag op het menu: een praktisch en prachtig palette van Urban Decay: de Urban Decay Shadowbox. Een palette met 12 stunning oogschaduwkleurtjes. Stiekem vind ik dit palette zelfs mooier dan hun Vice-palette, omdat ik écht niet van die cheap 80’s vibe hou. urban-decay-shadowbox urban-decay-shadowbox-palette urban-decay-shadowbox-2 De kleuren oogschaduw in dit palette:

 • Sin – Champagne shimmer.

 • Indo – Bright metallic emerald green shimmer.

 • Bordello – Pale mauve shimmer with gold micro glitter.

 • Tornado – Vibrant deep purple shimmer.

 • Smog – Deep coppery bronze shimmer.

 • Blackout – Blackest matte black.

 • Flash – Bright iridescent purple shimmer.

 • Mushroom – Warm grey shimmer.

 • Lost – Medium metallic brown shimmer.

 • Freelove – Golden vibrant peach shimmer.

 • Moonshadow – Bright navy blue shimmer with tonal sparkle.

 • Baked Cowboy – Golden bronze shimmer with tonal sparkle.

Dit palette kost 28,30 euro (je kan het hier shoppen) en is dus een van de betaalbaardere feestdagenpalettes! Ook vind ik dat er niet te veel kleuren inzitten die ikzelf niet zou gebruiken (dat stoort mij nogal eens bij andere palettes).

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
aussie-miracle-beach-waves
Shop Aussie online bij bol.com

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In België zijn deze producten heel erg moeilijk te...

Close