Shop Aussie online bij bol.com

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In België zijn deze producten heel erg moeilijk te krijgen, dus ik ben een erg happy girl! Wat vinden jullie aanraders? Ik heb al veel goeds gehoord over de 3 minute miracle treatments dus die zal ik zeker eens online kopen als mijn andere maskertjes op zijn. Je weet wel, dat mijn badkamerkastjes niet ineens uit hun voegen springen 😉 aussie-miracle-beach-waves

1 Comment
  1. Super tip! zelf ben ik helemaal weg van de Miracle Beach Waves haarspray, mijn haar is namelijk vrij dun en dit geeft net even dat extraatje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
teske-de-schepper-rewritten-teskuh
Must listen: Teske de Schepper rewritten

Jullie kennen blogster Teske van teskuh.nl vast wel, toch? Zij is een van de bloggers die ik zelf al jaren...

Close