Shop Aussie online bij bol.com - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Shop Aussie online bij bol.com

aussie-miracle-beach-waves

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In BelgiĂ« zijn deze producten heel erg moeilijk te krijgen, dus ik ben een erg happy girl! Wat vinden jullie aanraders? Ik heb al veel goeds gehoord over de 3 minute miracle treatments dus die zal ik zeker eens online kopen als mijn andere maskertjes op zijn. Je weet wel, dat mijn badkamerkastjes niet ineens uit hun voegen springen 😉 aussie-miracle-beach-waves

Urban Decay Shadowbox
Mijn playlist

1 Comment

 • Reply Bo December 5, 2014 at 1:47 pm

  Super tip! zelf ben ik helemaal weg van de Miracle Beach Waves haarspray, mijn haar is namelijk vrij dun en dit geeft net even dat extraatje

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  Mijn playlist

  Welke liedjes staan er hier de laatste tijd non-stop op repeat? 1. Will.I.Am & Miley Cyrus: Feelin' myself 2. Tove...

  Close