Must listen: Teske de Schepper rewritten - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Entertainment

Must listen: Teske de Schepper rewritten

teske-de-schepper-rewritten-teskuh

Jullie kennen blogster Teske van teskuh.nl vast wel, toch? Zij is een van de bloggers die ik zelf al jaren volg (haar vlogs over al dat buitenlandse snoep… yummm!) en zo soms zong ze ook wel eens in haar Youtubefilmpjes. En goed! Dus ik ben zo blij dat ze haar allereerste single nu uitheeft, met haar vriendje Mert en zijzelf in de hoofdrol (liefste Nederlandse Youtubekoppel, check!). En wat ziet ze er leuk uit in de clip, leuk gedaan, meid! Mijn favoriete still uit het filmpje: teske-de-schepper-rewritten-teskuh (bron: Youtube… duuuh 😀 )

Mijn playlist
De nieuwe Fifty shades of Grey trailer is er!

3 Comments

 • Reply Michaela November 19, 2014 at 6:45 am

  Het is een super mooi nummer 🙂

 • Reply Sandra November 19, 2014 at 7:05 pm

  Prachtig nummer! Ik volg Teske al enkele jaren via haar blog en vind dat ze het fantastisch doet op haar jonge leeftijd, de laatste jaren is ze zo enorm gegroeid met haar blog, prachtig dat ze bij alles zo bescheiden blijft en al zover staat!

 • Reply Kiss & Make-up November 21, 2014 at 1:21 pm

  Ik vind het echt een heel aanstekelijk liedje, zit er constant mee in mijn hoofd. Vind het ook heel knap van Teske, wat een verwezenlijking.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  fifty-shades-grey-film
  De nieuwe Fifty shades of Grey trailer is er!

  De vorige Fifty Shades of Grey teaser trailer vond ik behoorlijk 'mwah' en eerlijk gezegd, zie ik niet eens zoveel...

  Close