Mijn wannahave haarkleur - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Mijn wannahave haarkleur

sombre-haarkleur

Ik ben een waanzinnig moeilijk mens, laat dat eerst en vooral al duidelijk wezen. Hoewel ik eigenlijk altijd al wel weet wat ik wil, ben ik ook nog moeilijk om te pleasen. Mijn kapster zal dat direct beamen, trouwens. Ik kom binnen met een ‘bronde haarkleur‘ en ik zie al lichte paniek in haar ogen. Want wat blijkt? Als ik nog verder duidelijk probeer te maken welke haarkleur ik eigenlijk graag wil hebben, kom ik met allemaal verschillende blonde haarkleuren en bruine haarkleuren af. Oeps. De laatste keer was het zo erg dat ik te horen kreeg dat ik misschien beter naar mijn natuurlijk haarkleur ging, met allerlei highlights en lowlights in verschillende blondtinten, dan zat er zeker een kleur tussen die ik wou. Stiekem vond ik dat zo heel gek nog niet klinken 😉 Maar dus: de haarkleuren waarvan ik persoonlijk zeg: ‘Die moet ik hebben!’. En ja, dat gaat van lichtbruin naar goudblond. Dit gaat nooit goedkomen, liefjes!       donkerblond haar   blonde haarkleuren 2015 blond haar haarkleuren haarkleuren-2015 Zeg nu zelf… het loopt wel erg uiteen, he?

Herfstjassen 2014 voor dames
Youtube throwback: Petrilude

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up November 7, 2014 at 1:31 pm

  Mooooi! Ik vraag me af hoe ik hiermee zou staan… 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  petrilude-image1
  Youtube throwback: Petrilude

  Een jaartje of 5-6 zaten we allemaal aan ons laptopscherm gekluisterd om de filmpjes van Petrilude te bekijken: een geweldige...

  Close