Korte kapsels 2015 - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel korte kapsels 2015

Korte kapsels 2015

November 1, 2014
korte-kapsels-2015

De hotste korte kapsels voor 2105? Die ontdek je hier! Als je op zoek bent naar een leuk overzichtje met kapselinspiratie korte kapsels om mee naar je kapper te nemen, dan zit je hier helemaal goed. Prachtige pixie cuts, bobkapsels, gekrulde bobkapsels en nog veel meer korte kapsels.

Korte kapsels 2015: pixie cuts

Als we een soort kapsel enorm veel gaan zien in 2015: dan is het zeker weten de pixie cut. Yes, wij vrouwen gaan massaal aan de pixie cut! Het is dan ook een ontzettend mooi kapsel en staat bij erg veel gezichtsvormen. Enkele celebrities die je al voorgegaan zijn en heel dapper de schaar in hun lokken lieten zetten: Anne Hathaway, Kaley Cuoco, Michelle Williams, Audrey Tautou, Emma Watson, Jennifer Lawrence,…   Korte kapsels 2015: de pixie cut van Anne Hathaway   Korte kapsels 2015: Anne Hathaway pixie cut: haar korte kopje heeft al veel vrouwen voor een kort kopje doen kiezen!   De pixie cut (een heel kort kapsel) is hét kapsel van de korte kapsels 2015!   korte-kapsels-2015 korthaar kort kapsel met piekjes   In 2015 spotten we veel korte kapsels! Dit is eerder in een romantische stijl dan een stoer kapsel.   Korte kapsels 2015: het korte kapsel van Michelle Williams is een enorm populair kort kopje! Een erg mooie blonde pixie cut. kortekapsels Korte kapsels   Korte kapsels zijn ook ontzettend hip met een ombre hair effect!   De pixie cuts van Michelle Williams en Jennifer Lawrence mogen zeker niet ontbreken! Dé populairste korte kapsels voor 2015, ik ben er zeker van. korte-kapsels-2015-25   Het korte kapsel van Emma Watson mocht natuurlijk ook niet ontbreken! kapsels-kort Lekker pittig kort haar   Het korte kapsel van Kaley Cuoco: nu al een van de meest gevraagde korte kapsels 2015 korte-kapsels-2015-23 Ook een kort kapsel staat heel leuk met een pony!   Bruin kort kapsel   Korte kapsels: een blond gekruld kapsel   Korte kapsels 2015: dit prachtige blonde korte kapsel zou ik zelf zo willen laten knippen!   Korte kapsels 2015: Michelle Williams   Het korte haar van Natalie Imbruglia was jaren geleden al heel hot, maar ook in 2015 doet het haar kapsel nog harten harder slaan!     blond kort kapsel korte-kapsels   korte-kapsels-2015-15 Een korte boblijn: ook dat is een van de populairste kapsels voor 2015! korte-kapsels-2015 Blonde korte kapsels 2015: dit prachtige blonde kapsel is ontzettend mooi!   Het korte kapsel van Charlize Theron     De korte bob van Keira Knighteley   Ook Christina Hendricks heeft een prachtige gekrulde bob: een een toppertje bij de korte kapsels van 2015     Blond: korte kapsels 2015 korte-kapsels-2015-9 Bruin kort kapsel   Het ultrakorte kapsel van Charlize Theron   Het korte kapsel van Natalie Portman korte-kapsels2 Een kort kapsel: blonde bob korte-kapsels-2015-7 Blonde pixie cut korte-kapsels-6 Platinablonde pixie cut: een leuk kapsel! korte-kapsels-2015-6 Karamelblond kort haar   Het korte kapsel van Victoria Beckham is ook enorm vaak gevraagd bij kappers! Niet gek toch, zo’n leuk kort kapsel?   Korte kapsels 2015 kortekapsels Nog een prachtig kort kapsel: een bruine, gekrulde bob     korte-kapsels-2015-4 Speel met kleureffecten in je korte haar om het meer schwung te geven: highlights, lowlights, …   Het beroemde korte kapsel van Meg Ryan: in laagjes gesneden   Kort en zachtblond: een prachtige combi! kort-kapsel-3 Korte kapsels met een ombre effect kort-haar-kapsel korte-kapsels-5 Korte kapsels 2015: een prachtige bob met ombre haarkleur kort-haar-2 kort-haar     Het korte kapsel van Julianne Hough   En tot slot: het korte kapsel van Dianna Agron: een korte bob die mooi gekruld is!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply 40 Long Pixie Hairstyles | The Best Short Hairstyles for Women 2015 January 28, 2015 at 4:57 pm

  […] Source […]

 • Reply Juul (14) August 4, 2015 at 7:02 pm

  ik ging naar de kapper om een long bob te laten knippen die over mijn schouders valt (dat is helemaal hot en niet te kort, anders word ik meteen un-populair), maar kwam naar buiten met een opgeschoren kort bobje met een vreselijk korte pony. Toen ze het scheerapparaat pakte kon ik wel janken. Maar heb er don genoeg niets van gezegd. En nu: kort haar dat niet bij me staat, een vriendje dat veranderde in een ex omdat hij mijn haar te kort vond (hij lachte me uit en maakte het recht in mijn gezicht uit!) en een paar vriendinnen die niet meer met me om willen gaan omdat ik volgens hun een veel te korte boblijn heb…

  • Reply ikke November 9, 2015 at 12:58 pm

   Dan is dit het beste wat je kon overkomen. Een vriendje die het uitmaakt omdat je kapsel niet goed uitpakte daar heb je niks aan. En “vriendinnen” die niet meer met je om willen gaan omdat je haar te kort is klinken voor mij eerder als vijanden. Dus nu kun je lekker echte vrienden maken en een vriendje krijgen die jou leuk vindt om wie je bent. Gefeliciteerd met de eerste stap naar een mooier leven????

 • Reply 40 Long Pixie Hairstyles - Trend Hairstyle Ideas February 25, 2016 at 4:21 am

  […] 18. Long Bob Short Pixie HaircutSource […]

 • Reply 20 Sassy Long Pixie Hairstyles - crazyforus March 13, 2016 at 2:33 pm

  […] Source […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  the-pretty-dress-company-atlanta-black-sevill-dress
  The Pretty Dress Company: Atlanta dress in Black Seville print

  Ken je dat, dat je in het aanbod van een bepaalde webshop zit te snuffelen en je ineens knalverliefd wordt...

  Close