FredsBruder Sunset tas

Ach lieverds… ik en handtassen, dat gaat nooit meer goedkomen. Dit exemplaartje van Fredsbruder is er een dat je heel makkelijk mee naar je werk kan nemen (valt het op hoe erg ik dit eigenlijk voor mezelf schrijf?), heeft een heel handig voorvak voor je pasjes, sleutels, portemonnee, lipsticks etc,… is gemaakt van echt leder en heeft lekker lange hengsels om over je schouder te zwieren. Het enige minpuntje? De prijs: 189 euro is (vind ik dan) best een smak geld voor een tas. Volgens mij ga ik het nooit over mijn hart kunnen krijgen een échte designertas te kopen, ik vind dit al duur genoeg. Wie weet wordt hij wat goedkoper in de sale! fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 (1) fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 (2)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
fijngebreide-trui-boothals-esprit
Esprit Wishlist

Sinds enkele weken hebben we in mijn stadje een volledig vernieuwde Esprit-winkel, en aangezien ik er een bon had gekregen...

Close