FredsBruder Sunset tas - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

FredsBruder Sunset tas

fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09

Ach lieverds… ik en handtassen, dat gaat nooit meer goedkomen. Dit exemplaartje van Fredsbruder is er een dat je heel makkelijk mee naar je werk kan nemen (valt het op hoe erg ik dit eigenlijk voor mezelf schrijf?), heeft een heel handig voorvak voor je pasjes, sleutels, portemonnee, lipsticks etc,… is gemaakt van echt leder en heeft lekker lange hengsels om over je schouder te zwieren. Het enige minpuntje? De prijs: 189 euro is (vind ik dan) best een smak geld voor een tas. Volgens mij ga ik het nooit over mijn hart kunnen krijgen een échte designertas te kopen, ik vind dit al duur genoeg. Wie weet wordt hij wat goedkoper in de sale! fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 (1) fredsbruder-sunset-handtasche-107-05-09 (2)

Youtube throwback: Petrilude
Esprit Wishlist

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up November 5, 2014 at 12:35 pm

  Hele leuke tas.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  fijngebreide-trui-boothals-esprit
  Esprit Wishlist

  Sinds enkele weken hebben we in mijn stadje een volledig vernieuwde Esprit-winkel, en aangezien ik er een bon had gekregen...

  Close