Esprit Wishlist

Sinds enkele weken hebben we in mijn stadje een volledig vernieuwde Esprit-winkel, en aangezien ik er een bon had gekregen voor mijn verjaardag in juli, ben ik weer helemaal into dit kledingmerk. Waarom? Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding heel goed (ik heb echt te vaak ongeluk gehad met kleding uit de H&M… lang niet altijd, maar het valt me wel op tegenwoordig) en het is ook een ietwat klassieker merk, echt iets voor mij dus. Uit de huidige collectie heb ik al enkele stuks (een shoplog volgt nog!), maar deze kledingstuks heb ik zeker nog op mijn lijstje staan: esprit-coltrui   Deze trui heb ik al in het grijs, en ik ben er zo gek op dat ik hem ook graag nog in een andere kleur zou willen (49,95 euro) esprit Dit vestje is superhandig voor over blouses en kost 39,99 euro fijngebreide-trui-boothals-esprit Ik ben gék op grijze truien en op truien met een boothals… dus deze trui wil ik echt erg graag hebben! Te koop voor 39,99 euro. Trouwens, ik zie net dat er een actie bezig is en de truien een heel stuk goedkoper zijn nu! Sla je slag, zou ik zeggen 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
the-pretty-dress-company-atlanta-black-sevill-dress
The Pretty Dress Company: Atlanta dress in Black Seville print

Ken je dat, dat je in het aanbod van een bepaalde webshop zit te snuffelen en je ineens knalverliefd wordt...

Close