Esprit Wishlist - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Esprit Wishlist

fijngebreide-trui-boothals-esprit

Sinds enkele weken hebben we in mijn stadje een volledig vernieuwde Esprit-winkel, en aangezien ik er een bon had gekregen voor mijn verjaardag in juli, ben ik weer helemaal into dit kledingmerk. Waarom? Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding heel goed (ik heb echt te vaak ongeluk gehad met kleding uit de H&M… lang niet altijd, maar het valt me wel op tegenwoordig) en het is ook een ietwat klassieker merk, echt iets voor mij dus. Uit de huidige collectie heb ik al enkele stuks (een shoplog volgt nog!), maar deze kledingstuks heb ik zeker nog op mijn lijstje staan: esprit-coltrui   Deze trui heb ik al in het grijs, en ik ben er zo gek op dat ik hem ook graag nog in een andere kleur zou willen (49,95 euro) esprit Dit vestje is superhandig voor over blouses en kost 39,99 euro fijngebreide-trui-boothals-esprit Ik ben gĂ©k op grijze truien en op truien met een boothals… dus deze trui wil ik echt erg graag hebben! Te koop voor 39,99 euro. Trouwens, ik zie net dat er een actie bezig is en de truien een heel stuk goedkoper zijn nu! Sla je slag, zou ik zeggen 🙂

FredsBruder Sunset tas
Korte kapsels 2015

1 Comment

 • Reply Mirne November 4, 2014 at 8:51 am

  Vroeger droeg ik veel Esprit, voor basics is het erg fijn. Vind de collectie alleen vaak wat saai voor de rest.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  korte-kapsels-2015
  Korte kapsels 2015

  De hotste korte kapsels voor 2105? Die ontdek je hier! Als je op zoek bent naar een leuk overzichtje met...

  Close