Want it: Zara donkergrijze mantel

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooie antracietkleurige jas, maar ik ben een erg moeilijke klant! Zo zoek ik een jas met rits (een jas die double-breasted is, maakt kleine en curvy madammekes zoals ik nog ronder, maar niet op een goede manier ;)) die niet al te lang valt en een klassiek model heeft. En liefst met een afslankend effect, maar dat zit vaak wel snor bij de jassen van Zara. Hij kost geloof ik 119 euro en aangezien ik dat best veel geld vind, heb ik besloten dat ik per dag dat ik niet snoep, 10 euro opzij leg en zo voor de jas ga sparen. 8098269801_2_2_1 8098269801_1_1_1 zara-mantel

4 Comments
  1. Hoi! Ik ben ook opzoek naar deze jas in maat L. In Apeldoorn hadden ze hem alleen nog maar in M. Ook op de site kan ik de jas niet vinden. Weet jij misschien waar deze jas nog te koop is? Alvast bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
brooke-shields-mac-palette
Shop de Brooke Shields for MAC collectie online

M.A.C. heeft een collectie uitgebracht samen met Brooke Shields en je kan de collectie nu online shoppen! Ik keek zelf...

Close