Shop de Brooke Shields for MAC collectie online

M.A.C. heeft een collectie uitgebracht samen met Brooke Shields en je kan de collectie nu online shoppen! Ik keek zelf heel erg uit naar het grote oogschaduwpalette… alleen vind ik de verpakking écht honderd keer niets. Wat denken jullie van deze collectie? Het palette is ineens ook het duurste stuk uit de collectie met een best wel whopping 146 euro. Er zitten dan ook wel echte toppers in het palette zoals Expensive Pink,… brooke-shields-mac-palette MAC-Brooke-Shields-collection   mac-brooke-shields-eyeshadow brooke-shields-lipstick brooke-shields-mac-brow-set brooke-shields-mac-cremeblend-blush brooke-shields-mac-lip brooke-shields   Ik vind het zo jammer dat de verpakkingen zo lelijk zijn… anders had ik misschien het palette wel gekocht (het zijn voor mij alvast kleuren die ik erg vaak zou gebruiken)! En natuurlijk konden wenkbrauwproducten ook niet ontbreken in een collectie van Brooke Shields, toch?

Nog enkele andere prijzen:

nagellak: 14 euro
Tinted lipglass: 23,50 euro
Brooke Shields Veluxe Pearlfusion Shadow 40,00 euro
Brooke Shields Cremeblend Blush Duo 28,00 euro
Brooke Shields Bronzing Powder 27,00 euro
Brooke Shields Lipstick 24,00 euro
Brow Set 16,00 euro
Veluxe Brow Liner 18,00 euro
Gravitas Eye Shadow Palette x15 146,00 euro

   

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_1220
Beautybay haul

Het was alweer even geleden, maar ik had een bestelling geplaatst bij Beautybay: ik had al lang mijn zinnen gezet...

Close