The Pretty Dress Company: Atlanta dress in Black Seville print - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

The Pretty Dress Company: Atlanta dress in Black Seville print

the-pretty-dress-company-atlanta-black-sevill-dress

Ken je dat, dat je in het aanbod van een bepaalde webshop zit te snuffelen en je ineens knalverliefd wordt op een item? Dat gebeurt mij nogal vaak bij de vintage jurkjes/ pinup jurkjes /rockabilly jurkjes (op den duur weet ik ook niet goed meer wat de gangbare naam is, hoor) van Topvintage. Een van mijn favoriete webshops, maar aangezien sommige jurkjes nogal wat budget vereisen, probeer ik er niet te vaak op te kijken om nutteloze crushes te voorkomen. Die heb ik de afgelopen tijd al genoeg gehad. Dit jurkje viel mij op omdat het voor mij aan bijna al mijn jurkjeseisen voldoet:

 • een printje, maar mooi!
 • liefst iets langere mouwen
 • tussen een A-lijn en pencilskirt in
 • plooitjes die verdoezelen waar dat mag
 • een mooie halslijn (ik ben zelf gek op boatnecks, vierkante halsuitsnijdingen en sweetheart-halsuitsnijdingen. Ik weet goed wat ik wil, ja)
 • niet te lang, niet te kort
 • moet doenbaar zijn om in het dagelijkse leven te dragen! Ik heb een jaar geleden een jurkje gehad van Zara waar ik gewoonweg niet in kon bewegen. Volgens mij waren ze gewoonweg de stretch vergeten 😉 Wiggle-wiggle-wiggle? Nee, eerder: wiggle-struikel-raar-sprongetje-man-wat-een-rotjurk-is-dit

  the-pretty-dress-company-atlanta-black-sevill-dress

Korte kapsels 2015
Pinspiration: Halloween decoratie-inspiratie

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up November 3, 2014 at 1:03 pm

  Hoera voor de perfecte jurk! 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  halloween-decorations
  Pinspiration: Halloween decoratie-inspiratie

  Morgen is het Halloween: tijd om te griezelen! Ik ben even op Pinterest gaan piepen en kwam deze geweldige Halloween...

  Close