Pantene expert: advanced keratine repair haarmasker - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Pantene expert: advanced keratine repair haarmasker

2014-08-03-16.12.49-e1408914355166

Twee weken geleden had ik een lumineus idee: ik wou een bronde haarkleur. All said and done, stond ik bij de kapperswinkel en enkele uren later zat de haarverf in mijn haren. Klein detail: ik was bezig met het in stukken hakken van een pompoen en was compleet de tijd verloren. Resultaat: no-so-bronde, oh-so-very-brunette. Een uur had mijn haar in de verf gezeten en dus had het flink wat TLC nodig. Enter mijn favoriete haarmasker van het moment: Pantene expert: advanced keratine repair haarmasker   2014-08-03 16.13.19 2014-08-03 16.13.42 2014-08-03 16.13.50   De structuur lijkt erg op mayonnaise, heerlijk voor je haren dus. Eigenlijk was ik alweer een maandje of 8 mijn eigen (nouja) blonde zelf, tot ik weer eens de kolder in mijn kop kreeg. Hulptroepen waren nodig, al was het maar om mij van de spiegel weg te krijgen. Beeld je in: sta je gezellig in te hakken op een pompoen en een zalig ruikende quiche in de oven te steken, kijk je ineens in de spiegel en valt opeens de euro: “Fuck. Er zit nog steeds haarverf in mijn haar. Fuck. Dat ziet zwart”. Na de snelste douche ever voelde mijn haar aan als stro en dus heb ik dit masker er een dik halfuur in laten zitten. Daarna was mijn haar weer überzacht, gelukkig. Perfect voor ieder seizoen: zo’n maskertje! In de winter en herfst door het gure weer, maar ook na al dat zonnegeweld in de lente en zomer kunnen je haren echt wel een lekker gebruiken. En eigenlijk laat ik maskers altijd wel een kwartiertje zitten om er het maximale uit te halen… of dit masker dan ook werkt in 2 minuten kan ik jullie niet vertellen. Maar het maakt je haren zo zacht en ruikt zo goddelijk dat het het er sowieso langer in gaat willen laten zitten, beloofd! Te koop in de drogist, ga hem zeker eens proberen! Als het goed is voor mijn platgeverfde haartjes, is het vast ook een lekkere oppepbeurt voor jouw haren.

tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette
Mijn go-to ooglook

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up October 15, 2014 at 1:23 pm

  Ah damn! Ik stond onlangs te twijfelen dus deze en een ander masker. Heb het andere gekozen… Spijt van nu.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  dagelijkse-ooglook-2
  Mijn go-to ooglook

  De ochtenden op een werkdag zijn heel hectisch hier: ik snooze een drie kwartier (ja echt... dat is een slechte...

  Close