Make-up inspiratie: rode lippen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Make-up inspiratie: rode lippen

rode-lippen-donker

Red lips zijn sinds kort echt een fascinatie voor mij. Droeg ik tot enkele maanden geleden maar heel sporadisch lipstick, dan probeer ik  het nu iedere dag te dragen. Natuurlijk ga ik niet met full-on rode lippen naar mijn werk (ze zouden nogal opkijken, hahahah), maar als ik uitga of als ik ga dansen, draag ik eigenlijk bijna altijd rode lippen. Tegenwoordig zie je ook heel veel donkerrode lipsticks, die vind ik ook prachtig! Het ding met rode lipstick is eigenlijk dat je gewoon dé tint rood voor jezelf moet vinden die supergoed staat bij je haarkleur, je huidskleur en oogkleur. Bij mijn donkerblonde haar, lichte huid en groen-grijze-blauwe ogen staat bijvoorbeeld een roze-rode of blauw-rode lipstick heel erg mooi! Anyway; op naar de make-upinspiratie!! red-lipss Oranje-rode lipstick rode-lippen-donkerRode lippen met een donkerrode lipliner   red-lips-rode-lippen Cherryred lips, erg mooi bij blondines! ombre-rode-lippen Ook kan je ombre-rode lippen bij jezelf maken met verschillende tinten rode lipstick rode-lipsticks   Donkere lipstick kan dus ook heel erg goed als je een blondine bent, het is alleen kwestie van de juiste tint te kiezen! rode-lippen-2   Cherry red lips staan het allermooiste bij brunettes, bij blondines staat het soms ietwat goedkoop en kunnen beter een rozigere tint kiezen red-lipstick matte-rode-lippen matte-red-lips rode-lipstick red-lips   Excuus, ik ga even rode lipstick op mijn lippen smeren 😉 Wat denken jullie? Ook fan of liever een andere kleur lipstick?

Haarstijlen 2015: de lob of long bob
Want it: Zara donkergrijze mantel

1 Comment

 • Reply Esra October 29, 2014 at 1:12 am

  Mooie inspiratie! Love red & pink lips ?

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  zara-mantel
  Want it: Zara donkergrijze mantel

  Ik ben al een hele tijd op zoek naar een mooie antracietkleurige jas, maar ik ben een erg moeilijke klant!...

  Close