Halloween food en drinks - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Recept recepten

Halloween food en drinks

halloween-cookies

Op Pinterest zie je de origineelste hapjes en drankjes voor Halloween voorbijkomen! Ik vier het zelf eigenlijk niet echt, maar wie weet komt dat later nog wel. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat ik al die superleuke Halloweenhapjes en Halloweendrankjes niet ga plaatsen, want ik zou er zelf direct door in de keuken duiken! Kijk maar mee naar de duivelse cupcakes, spinnenkoekjes en zoveel meer. halloween-devils-cupcakes   Cupcakes met hoorntjes van chocolade, yum! halloween-snackss   Duivelse spaghetti (de spaghetti is gekleurd en kan je zo kopen) halloween-apples   Candied apples… maar met een twist. Alsof ze door lakleer gehaald zijn 😉 halloween-jello-shots   Jell-o spuitjes! Zo tof 😀 halloween-food-drinks-spider   Plastic spinnen in je ijsblokjes… ieh! halloween-food-guacamole   Of wat dacht je van deze very charming dipsaus? Normaal ben ik gek op guacamole, maar euhm… halloween-food-nachos       halloween-bezems   Reese’s cups (die zijn sowieso al to die for ha-ha-ha) met stokjes eraan: instant heksenbezems! halloween-cupcakes-food   Jack-cupcakes! “What’s this? What’s this? There’s cupcakes everywhere…” halloween-jello-food   Mocht je nog restjes jell-o overhebben: gewoon icky wormen maken! halloween   Omdat het niet altijd ongezond moet zijn: boo-nana pops (en ja, ik lag strijk om de naam) halloween-healthy-food   Fruit versieren voor een healthy halloween halloween-snacks-en-food   Kerkhof-puddinkjes met marshmallowspookjes, heel leuk gevonden! halloween-snacks-food   Oh-so-very Dexter: koekjes met bloedspetters erop! halloween-food-watermelon   Een watermeloen snijden alsof het hersenen zijn. Braiiiiiiins! halloween-snack   Niet veel tijd en gek op chocolate chip koekjes? Versier ze snel en maak spinnetjes van de chocolate chips. Ge-ni-aal, zeg ik je! halloween-food-snacks   Wij nagellakliefhebbers gruwelen al bij het aanzicht van modale mensenhanden… laat staan voor deze yummie heksenvingers. halloween-foodss Spooky strawberries… al vind ik ze stiekem superlief, deze spookjes. En chocolade en aardbeien, dat kan in mijn ogen nooit mis gaan. halloween-foods   Kleur chocolade oranje (witte chocolade) met kleurstof die geschikt is voor voeding en doop de pretzels erin. halloween-food   Of: je versiert minidonuts en maakt er lieve spinnetjes van. Seriously…waarom lopen deze schatjes niet rond in mijn appartement? feed-me

Dille & Kamille shoplog
tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette

4 Comments

 • Reply robin October 18, 2014 at 11:30 am

  Die spaghetti ziet er zoo leuk uit! Sommige mensen zijn zo creatief 🙂

  • Reply Glamourista October 18, 2014 at 12:51 pm

   Leuk he? Gelukkig zitten er ook wat Halloweenrecepten tussen waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan 😀

 • Reply Roxanne October 18, 2014 at 4:47 pm

  Simon’s Cat!!!!
  Mmmm, ik krijg zin in Halloween lekkernijen! Ze zien er zo leuk uit, en lijken niet erg moeilijk te maken. Ben wel bij sommige plaatjes benieuwd naar receptjes 😉

  • Reply Glamourista October 18, 2014 at 6:34 pm

   Bij sommigen waren het spijtig genoeg ook op Pinterest alleen foto’s 🙁

  Leave a Reply

  Read previous post:
  tarte-rainforest-palette
  tarte Limited-Edition Rainforest After Dark Colored Clay Eye & Cheek Palette

  Oi, ik ben weer eens op de site van Sephora verzeild geraakt... en dit palette staat op het moment heel...

  Close