Cowboysbag Livingston

Cowboysbag Livingston

Oh boy, deze tas staat nu echt al een dik jaar op mijn wishlist. Waarom ik hem nog altijd niet in mijn bezig heb? Ik ben een beetje bang dat hij te klein zou zijn om mee naar mijn werk te nemen. Jullie moeten weten dat ik een plastic-potjes-madammeke ben. Je weet wel: ik neem mijn eigen lunch meestal mee, nog een potje met noten, eentje met rauwe chocolade en soms nog een flesje water. Basically… ik loop met een hoop leeggoed weer naar huis en hou er niet van om een aparte tas met potjes mee te zeulen aangezien ik vaak mijn laptop mee naar huis neem om nog verder te werken of de dag erna thuis te werken. Oh, what to do? Dit schatje is trouwens van Cowboysbag, kost 139,95 euro en shop je hier. cowboysbag-livingston cowboysbag-livngston

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.