Blogger van de maand op Spartoo.nl

Goeiemorgen! Vandaag heb ik erg leuk nieuws voor jullie: ik ben blogger van de maand op Spartoo.nl. Voor de meiden (en mannen!) die Spartoo nog niet kennen, zij verkopen hele leuke schoenen en toffe kleding (en ook prachtige tassen) en ik werk nu al enkele jaren samen met deze webshop. Natuurlijk vond ik het dan ook supertof dat ze mij vroegen om blogger van oktober te worden (ik krijg hier een Miss October gevoel, hahahhaha!) en ze hebben er echt iets leuks van gemaakt. Aan de hand van de foto’s die ik ingestuurd heb, heeft de styliste nog outfits samengesteld die ze bij mijn stijl vond passen. Je vindt de outfits hier, laat me weten wat jullie ervan vinden! (en nu wil ik écht mijn blonde haren terug ;))

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
11_0207308000000000_pro_flt_frt_01_1108_1528_909517
Bijenkorf 3 dwaze dagen 2015 dag 1 Boekje 1

De Drie Dwaze Dagen 2014  van de Bijenkorf zijn weer van start gegaan! In deze najaarseditie (van 1 tot en...

Close