Wannahave: Esprit khaki parka

Een fijne tussenjas vinden is zo simpel nog niet, zeker als je een kleine gestalte hebt zoals ik. Dan lijken veel jassen gewoon veel en veel te te groot. Enkele weken geleden was ik naar de Espritwinkel geweest hier in Lier omdat ik nog mijn verjaardagsbon had en ik zag deze mooie Esprit winterjas en vond hem heel erg leuk. Maar: mijn bon was 100 euro, en deze jas was bijna het dubbele (deze mooie jas kost bijna 170 euro) dus durfde ik hem nog niet te halen. Het stomme: ik stapte met 4 warme truien ter waarde van 200 euro buiten… haha! Die shoplog komt binnenkort nog online natuurlijk. Wat vinden jullie van deze jas? Ik vind de khakikleur heel erg leuk, hij is getailleerd (een fijne lengte voor mij) en heeft een leuk neppelsje. Esprit-LONGI-502887_1200_A 502887_1200_B 502887_1200_D 502887_1200_F  

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
too-faced-chocolate-bar-eye-shadow
Too Faced en OPI Beautybay bestelling

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette...

Close