Outfit: goudlokje - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Outfit: goudlokje

IMG_0777

Als ik naar andere fashionbloggers kijk, heb ik vaak het gevoel dat ik nooit echt in dat rijtje thuishoor. Ik maak geen foto’s op mooie locaties, draag normale outfits en ben vaak een stukje kleiner. Dat heeft mij redelijk lang tegengehouden om nog eens outfits online te zetten (omdat ik net op die dingen iedere keer kritiek kreeg), maar toen ik onlangs door Spartoo gevraagd werd om foto’s voor hen te maken, besloot ik me voor eens en altijd over die kritiek heen te zetten en gewoon outfits aan te trekken die ikzelf leuk vond. Misschien geen dingen die je op catwalks terug zal zien, maar komop… wie draagt dat echt? Dan ga ik liever voor outfits die ik zelf echt regelmatig draag thuis en op mijn werk. Dat vind ik zelf ook de leukste outfits om te bekijken op Pinterest! De onderstaande outfit draag ik enorm graag: IMG_0777 Laarzen: BeOriginal Jeans: H&M Trui: lokaal winkeltje Ketting: Six (Antwerpen) Deze laarzen zijn geweldig: je kan ze door de ritsjes wat breder maken (iets wat erg nodig is sinds ik weer meer aan het trainen ben… mijn kuiten passen niet fijn meer in andere laarzen… yikes!)   IMG_0774 IMG_0773 IMG_0781 IMG_0789 En, wat denken jullie? Leuke outfit?

Too Faced en OPI Beautybay bestelling
30% korting shopping weekend bij Mango kortingscode

3 Comments

 • Reply Nathalie September 28, 2014 at 7:23 pm

  Zou ik zo ook dragen, leuke outfit dus! Absoluut werk proof ook. Truitje komt fijn lang en dat vind ik zelf altijd een dikke plus.

 • Reply Mira September 28, 2014 at 7:30 pm

  Hele leuke en lekker gewone outfit. Ik snap je punt wel. Iedereen loopt er maar bij alsof ze een modeshow lopen of op een hippiemarkt staan. Heel leuk allemaal maar een down to earth, alledaagse outfit is ook wel een keer leuk om te zien.

 • Reply Roxanne October 7, 2014 at 12:23 pm

  Superleuke outfit 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  trui-3499
  30% korting shopping weekend bij Mango kortingscode

  Alleen dit weekend heeft Mango een shopping weekend waarbij je 30% korting krijgt in de hele webshop! Gebruik de code...

  Close