Too Faced en OPI Beautybay bestelling

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette bestellen! Hier keek ik al maanden naar uit, en er was een sale bij The Beautybay! Ik gooide dan ineens ook maar de glitter basecoat van OPI en Too Faced Shadow Insurance in mijn mandje… 1. Too Faced chocolate bar eyeshadow palette: 54,4 euro Eindelijk heb ik dit palette! Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan spelen 🙂 too-faced-chocolate-bar-eye-shadow 2. Too Faced shadow insurance original: 20,60 euro Dit schijnt een van de beste oogschaduwprimers te zijn, deze wil ik dus heel graag eens proberen. Ik ben altijd gek geweest op het Urban Decay Primer Potion-flesje, maar dit is hygiënischer en makkelijker! too-faced-shadow-insurance 3. OPI Glitter off natural basecoat: 12 euro opi-glitter-basecoat

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_0777
Outfit: goudlokje

Als ik naar andere fashionbloggers kijk, heb ik vaak het gevoel dat ik nooit echt in dat rijtje thuishoor. Ik...

Close