Too Faced en OPI Beautybay bestelling - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Too Faced en OPI Beautybay bestelling

too-faced-chocolate-bar-eye-shadow

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette bestellen! Hier keek ik al maanden naar uit, en er was een sale bij The Beautybay! Ik gooide dan ineens ook maar de glitter basecoat van OPI en Too Faced Shadow Insurance in mijn mandje… 1. Too Faced chocolate bar eyeshadow palette: 54,4 euro Eindelijk heb ik dit palette! Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan spelen 🙂 too-faced-chocolate-bar-eye-shadow 2. Too Faced shadow insurance original: 20,60 euro Dit schijnt een van de beste oogschaduwprimers te zijn, deze wil ik dus heel graag eens proberen. Ik ben altijd gek geweest op het Urban Decay Primer Potion-flesje, maar dit is hygiënischer en makkelijker! too-faced-shadow-insurance 3. OPI Glitter off natural basecoat: 12 euro opi-glitter-basecoat

Wannahave: Esprit khaki parka
Outfit: goudlokje

4 Comments

 • Reply Ellis September 29, 2014 at 9:49 am

  mooie aankoopjes!

 • Reply Kiss & Make-up September 29, 2014 at 12:50 pm

  Nice! Hopelijk arriveert je bestelling snel!

 • Reply Amy September 29, 2014 at 12:53 pm

  Ohmy, dat palette van Too Faced ziet er echt geweldig uit!

 • Reply Roxanne October 7, 2014 at 12:43 pm

  Mooie koopjes! Ik ben benieuwd naar de oogschaduw basis 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_0777
  Outfit: goudlokje

  Als ik naar andere fashionbloggers kijk, heb ik vaak het gevoel dat ik nooit echt in dat rijtje thuishoor. Ik...

  Close