De Bijenkorf verzendt ook naar Belgie - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

De Bijenkorf verzendt ook naar Belgie

mac-look-palette

Goed nieuws voor mijn mede fashion- en modefreaks: de Bijenkorf verzendt nu ook naar België en niet alleen meer naar Nederland! Yay! Waarom dat zulk goed nieuws is? MAC! Bobbi Brown! Chanel! Cowboysbag! Liebeskind! Michael Kors…. meedoen met de Drie Dwaze dagen etc, wooo 😀 Toen ik nog stage liep in Amsterdam, zorgde ik er altijd voor dat ik wat vroeger vertrok om weer de Thalys naar huis te nemen en eventjes (a-hum) langs de grote Bijenkorf op de Dam te gaan, heerlijk vond ik dat! Natuurlijk ga ik dit heerlijke nieuws niet aankondigen zonder jullie helemaal lekker te maken voor deze webshop, toch?

De Bijenkorf online levert in Belgie en Nederland:

michael-kors-tas     Michael Kors Bedford tas (je shopt deze tas hier: 350 euro)   chanel-vitalumiere En dan een foundation die énorm bekend is in Beautyland, maar die ikzelf nog nooit getest heb. Shame on me, ik weet het. Chanel Vitalumière: 44,50 euro. mac-look-palette Dit palette van MAC staat ook superhoog op mijn wishlist: hoe handig is dit palette met oogschaduw, blush en lipstick niet als je een weekendje weggaat? MAC look in a box: all about plum: 55 euro. mac-palette-warm-neutral Dit best wel dure maar oh-zo-mooie warme palette van MAC… ik droom eventjes weg hoor 😉 125 euro ciate-fashionista-sister-nagellak ciate-wow-kit-nagellak Ciate lakjes! Bekijk ze hier allemaal online, lovely! dior-liu-nagellak   Dior nagellak: allerlei kleurtjes vind je hier   bijenkorf-cowboysbag Deze prachtige tas van Cowboysbag is 139,95 euro bobbi-brown-palette   Bobbi Brown Smokey Nudes eye palette: 75 euro (need, want, lusting for it…) Pssst.. en nog een geniale vondst: een agenda van het Nederlandse koningshuis… hoe geweldig is dat? Zie je dat in België al gebeuren? Nee he? 😉 13_0971708015400000_pro_flt_frt_01_1108_1528_871571

International Glamour days kortingscodes 27 september 2014
Glamourista is verhuisd! Van Antagonist naar Savvii

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up September 27, 2014 at 3:37 pm

  Da’s goed nieuws 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  images
  Glamourista is verhuisd! Van Antagonist naar Savvii

  Het was hier best een beetje stilletjes de laatste dagen, maar ik had een hele goede reden: Glamourista.nl is namelijk...

  Close