Romantische lichtjes: Modemusthaves of Ebay? - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Interieur

Romantische lichtjes: Modemusthaves of Ebay?

cotton-ball-lampjes

Bij webshop Modemusthaves kijk ik heel graag rond, vorige keer vond ik er een prachtige kanten top (die ik veel goedkoper op Ebay bestelde) en nu spotte ik superleuke lampjes. Alleen… ik vind bijna 43 euro inclusief verzendkosten best veel voor wat lampjes (naar België, naar Nederland is het 3 euro goedkoper), dus besloot ik nog eens te gaan kijken of ik misschien soortgelijke (of waarschijnlijk identieke) lampjes kon vinden die een heel stuk budgetvriendelijker waren. Het voordeel: de lampjes van bij Modemusthaves hebben waarschijnlijk wel een Europese stekker, daar moet je op Ebay natuurlijk wel voor uitkijken! Als je ze zoekt, zoek dan even op ‘cotton ball string lights’.  

whitelight0003

De lampjes van bij Modemusthaves, leuk… maar een beetje boven budget!

Deze ‘cotton ball’ lampjes spotte ik op Ebay: cotton-ball-lampjes Dit setje is ongeveer 17 dollar met verzendkosten erbij en ik ga ze denk ik bestellen na mijn no-buy, ze passen hier zo goed! Wel nog even voor een adapter zorgen. Je vindt deze lampjes hier. $_57 (1) $_57 (2)   Deze lampjes zijn goedkoper (je moet ze trouwens bij iedere verkoper, ook MM nog zelf in elkaar zetten). $_12 (5)     Dit zijn dezelfde als die van Modemusthaves, maar kosten maar 23 dollar (inclusief verzendkosten).

Wannahave: goudkleurige Buffalo enkellaarsjes
Superleuk shirtje voor Fashionbloggers

3 Comments

 • Reply Roxanne August 18, 2014 at 11:57 am

  Wat een superleuke lampjes! Ik zag ze laatst ook ergens, ook al zo duur….

 • Reply Kiss & Make-up August 19, 2014 at 11:05 am

  Vind ‘t heel leuk! Heb zelf ook zo’n setje, maar dan met gekleurde lichtjes. Alleen die zichtbare draden storen mij. Ik heb nog niet uitgevogeld hoe ik ze kan verstoppen.

 • Reply Ineke August 19, 2014 at 8:48 pm

  Wat een leuke lampjes, ik zoek er die ook gaan op batterijen…
  Want aan de barkast hebben we geen stopcontact.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  fashion-blogger-shirt
  Superleuk shirtje voor Fashionbloggers

  Kijk eens wat een leuk shirtje ik gespot heb! En het leukst van al: hij is nu afgeprijsd naar 5...

  Close