Project 10 pan 2014

Maanden geleden was ik bezig aan een project 10 pan, en ik besloot nog eens opnieuw 10 producten uit te kiezen die op mogen gaan. Waarom? Kijk maar eens naar deze post over mijn badkamerkastjes 😉 Ik heb gewoon nogal veel producten en van mij mogen mijn kasten best wel een tikje leger worden.  Dit zijn de producten die ik uitgekozen heb:   2014-07-06 18.46.38 Mijn Project 10 Pan producten:

 • Therme scrub
 • Therme douchegel
 • Inecto haarmasker
 • Obey Your body scrub
 • Obey your body body butter
 • Obey your body emulsie
 • maskertje
 • H&M body mists
 • Garnier bodylotion cacao
 • Nivea conditioner Diamond Gloss

Zijn jullie ook bezig met een P10P? Of hebben jullie zin om mee te doen?

6 Comments
 1. Succes met opmaken! Ik ben de afgelopen maanden heel veel aan het opmaken, maar ik heb ook wat dingetjes weer bij gekocht…. Het opmaken is wel heel leuk, dus daar blijf ik gewoon lekker mee door gaan! En het kopen minderen dus 😉

 2. Veel succes! Sinds begin dit jaar probeer ik gewoon alles op te maken wat ik in huis heb vooraleer een nieuw product te kopen, niet altijd even eenvoudig! Mijn badkamerkastje puilt uit van de deo’s, douchegels en shampoo’s dus hopelijk gaan deze binnenkort een beetje op :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
424657_1200_B
Wannahave: goudkleurige Buffalo enkellaarsjes

Ohjee, ik ben de laatste tijd gek op goudkleurige schoenen en dit paar vond ik wel hÊÊl tof: ze kosten...

Close