Leuke Fiorelli tas - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Leuke Fiorelli tas

fiorelli-tas

Deze leuke tas spotte ik terwijl ik nog eens aan het tas-hoppen was (da’s een dingetje, ja).  Ze is gemaakt van nepleer in een prachtig bruine kleur en het is een echte handtas: je kan deze tas niet over je schouders dragen. Maar is dit nu geen leuke werktas? Chique maar toch nog heel vlotjes en modern. Heel fijn ook: de tas heeft twee grote zijvakken (die met de ritsen) en dan een groot ander vak tussenin (heel handig als je zoals ik iedere dag enkele tupperwarepotjes met eten meezeult ;)). Love the bag! fiorelli-tas fiorelli-tassen fiorelli-bruine-tas   Deze tas kost 98,57 euro (je vindt hem hier voor Nederland en hier voor België)

Maybelline 2+1 gratis, Sally Hansen 1 +1 gratis
Project 10 pan 2014

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up August 23, 2014 at 4:28 pm

  Mooi zeg, klasse!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-07-06-18.46.38
  Project 10 pan 2014

  Maanden geleden was ik bezig aan een project 10 pan, en ik besloot nog eens opnieuw 10 producten uit te...

  Close