Leuke Fiorelli tas

Deze leuke tas spotte ik terwijl ik nog eens aan het tas-hoppen was (da’s een dingetje, ja).  Ze is gemaakt van nepleer in een prachtig bruine kleur en het is een echte handtas: je kan deze tas niet over je schouders dragen. Maar is dit nu geen leuke werktas? Chique maar toch nog heel vlotjes en modern. Heel fijn ook: de tas heeft twee grote zijvakken (die met de ritsen) en dan een groot ander vak tussenin (heel handig als je zoals ik iedere dag enkele tupperwarepotjes met eten meezeult ;)). Love the bag! fiorelli-tas fiorelli-tassen fiorelli-bruine-tas   Deze tas kost 98,57 euro (je vindt hem hier voor Nederland en hier voor België)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-07-06-18.46.38
Project 10 pan 2014

Maanden geleden was ik bezig aan een project 10 pan, en ik besloot nog eens opnieuw 10 producten uit te...

Close