Haarkleuren 2014 -2015: butter blonde, paars, violet en warm oranje - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Haarkleuren 2014 -2015: butter blonde, paars, violet en warm oranje

butter-blonde-haarkleuren-2014-2015

Haarkleuren 2014-2015: De haarkleuren voor het najaar van 2014 en begin 2015 zijn waanzinnig mooi. Het leuke is dat je ze nu al steeds vaker begint te zien, maar tegen 2015 gaan deze kleuren helemaal boomen. Zo zie je nu ook al steeds vaker blauw en paars haar (alle tinten van paars haar, gaande van lila haar tot diep violet paars) en prachtige oranje kleuren. Een trend die je iedere herfst weer ziet eigenlijk zijn de zogenaamde ‘jewel tones’: juweeltinten. Denk daarbij maar aan prachtig smaragdgroen, robijnrood, heel warm oranje, okergeel… dat soort tinten (nu ja, niet allemaal natuurlijk) zie je dan vaak in kleding weer terugkomen terwijl het in de zomer en lente vaker draait om koelere kleuren en pastelkleuren.

Haarkleuren 2014-2015: butter blonde

De eerste haarkleur die ik met alle plezier aan jullie wil laten zien, is een prachtige blonde haarkleur. Vorig jaar zagen we vaak caramel blonde (ook prachtig), maar dit najaar en in 2015 wordt het butter blonde (een iets koelere blondkleur). Ach, die namen! Nu heb ik zin in een salted caramel macaron, haha! Dit is trouwens een kleur die ik zelf ook heel erg graag wil hebben, maar ik heb zulke slechte ervaringen met het laten verven van mijn haar (vorig jaar liet ik mijn haar verven in een caramel blonde kleur… kwam ik gewoon thuis met een heel lelijk donkerblonde/lichtbruine kleur met vieze gouden gloed. Alsof ik het verdorie zelf met een pakje haarverf had gedaan). haarkleuren-2014-2015       butter-blonde-kleur blonde-haarkleuren-butter-blonde haarkleuren-2014-2015  

Violet haarkleuren: haarkleuren 2015

Ook violet wordt een haarkleur die we erg vaak gaan terugzien. In violet zelf heb je ook nog enkele tinten: je kan kiezen voor een echt paarse violetkleur of eerder gaan voor een roodpaars violet. violet-haar violet violetpaarse-haarkleur violet-hair-haar violet-paars-haakleur roodpaarse-violet-haarkleur  

Haarkleuren 2014-2015: lila haarkleuren

  lila-haarkleur lila-haar lila-haren  

Warm oranje haarkleuren

Nog zo’n hippe haarkleur is warm oranje. Deze kleur heb je vast ook al vaak zien opduiken, persoonlijk ben ik echt gek op deze kleur. Het is dat ik het mijn mijn eigen blonde haar niet zo kan verven (bijna alle haarverf spoelt er zo weer uit en het onderhoud is nogal rottig), maar anders… Love it!   donkerrode-haarkleur donkerrode-haarkleur-oranje  

Mijn badkamerkastjes
Mijn veranderde juwelensmaak

6 Comments

 • Reply Vicky August 20, 2014 at 7:58 pm

  Wow dat warm oranje is super mooi!
  Misschien OOIT als ik mijn roode hare beu ben, is dat nog wel een goeie voor mij. ^^

  • Reply Glamourista August 24, 2014 at 1:23 pm

   Ohja, zou je heel mooi staan denk ik 😀

 • Reply yeah sure October 30, 2014 at 11:55 am

  alle tinten bruin haar is de mooiste!
  en rosé en blauw haar?? welke gek doet nu zoiets? niet intrappen dames, en ondertussen lacht de bedenkers van deze idiote ” trend” jullie uit! ik woon in Amsterdam en heb er nog niemand mee zien lopen!
  mensen zijn toch niet gek!

  • Reply Anoniempje???? October 16, 2016 at 10:45 pm

   Ik woon in België en heb er wel al mensen mee zien lopen dus het kan echt
   Mijn zus had blauw alleen is het groen uitgeslagen omdat ze blond haar had…

 • Reply Anoniempje???? October 16, 2016 at 10:43 pm

  Heb nu rood haar en zou graag paars hebben maar moet je dan eerst haar ontkleuren of niet?
  Ik kleur mijn haar zelf dus zou het graag weten

  • Reply Glamourista October 19, 2016 at 9:49 pm

   Ik denk het wel… als je er nu paars overheen zou zetten, ga je een rood-paarse kleur krijgen 🙂 Heel veel succes ermee 😀

  Leave a Reply

  Read previous post:
  swarovski-necklace-crochted-white-opal_1336916830_5
  Mijn veranderde juwelensmaak

  De vorige jaren was ik gék op statement juwelen: ze konden niet opvallend en groot genoeg zijn, lijkt wel. De...

  Close