Dietbet: it's done! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Dieet

Dietbet: it’s done!

download

Gisteren was het de allerlaatste dag van mijn dietbet. Ik liet jullie vorige week weten dat ik al op 75% van het te verliezen gewicht zat, maar is dat eraf gebleven? Helaas… vorig weekend en maandag stonden voor mij in het teken van véél sushi en onverwachte etentjes met vrienden. Dus, het is me niet gelukt. Ik kan op zo’n momenten gewoon ook geen slaatje pakken 😉 Een enorme ramp vind ik het niet hoor, er is sowieso wel 1,5 kilo af en ik ben weer iets gezonder aan het eten. Wat mij wel opviel is dat het voor de zwaar obese mensen bij Dietbet het gewicht erafvloog (ja, duh… als er veel af moet ;)) en bij mensen zoals ik die slechts een paar kilo’s erafwillen, het echt veel moeilijker ging. Op zich is het wel heel fijn dat je er veel steun krijgt, maar aan de andere kant vond ik het soms erg ontmoedigend om geconfronteerd te worden met die Amerikanen die eigenlijk leven op fastfood, letterlijk 100 kilo overgewicht hebben, ineens geen liters Coke meer op een dag zuipen en daardoor al 10 kilo op een maand afvallen. Ik eet sowieso best wel gezond, mijn grote moeite is ‘s avonds proberen gezonder te snoepen en proberen mijn dagelijkse calorieën niet op te drinken (Starbucks, chocomelk,… looking at you!). Ik ga nu gewoon verder met gezonder eten, maar dan zonder Dietbet deze keer 🙂

De leukste Youtubevideo's deze week
Mijn badkamerkastjes

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up August 7, 2014 at 11:51 am

  Ach, op feestjes moet je er ook van genieten eh, je moet jezelf niet alles ontzeggen. Anders hou je ‘t ook niet vol. Gewoon verder doen, proberen gezond te eten maar ook nog te leven, en dan komt ‘t wel goed 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  Mijn badkamerkastjes

  Eigenlijk was ik toen ik nog thuis woonde, helemaal geen ‘stasher’. Maar toen mijn verhuis naderde, begon dat stilletjesaan te...

  Close