De leukste Youtubevideo’s deze week

Het werd eens tijd voor nog een nieuw onderdeel… ik weet niet of veel andere meiden dit ook doen, maar ik vind het heel erg leuk om ‘s avonds nog wat Youtubevideo’s te kijken op mijn tablet en om nog wat op Pinterest te zitten. Het leek me dan ook erg leuk om de filmpjes met jullie te delen op zondag die ik in de voorgaande week het leukste vond om naar te kijken. Zo leren jullie misschien ook nog wat nieuwe Youtubers kennen (en als jullie je favorieten in de comments delen, ik ook). Het hoeven trouwens niet altijd de nieuwste filmpjes te zijn van de vorige week, maar oudere filmpjes waar je in deze week gek op was, die kunnen natuurlijk ook.

Live Life Gorgeous:

Deze dames volg ik al jaren met veel plezier. Waarom? Het zijn ongeveer de meest down to earth beautybloggers die je je maar kan indenken en dat blijf ik zo’n pluspunt vinden! Hun filmpjes zet ik gewoon al op omdat ze zo gezellig zijn. Willemijn en Martine hadden deze week supergoed nieuws te melden: ze hebben namelijk van bloggen hun fulltime job gemaakt! Gefeliciteerd, dames 😀 Ik begrijp heel goed hoe moeilijk het is om een blog bij te houden naast je werk (ik werk ongeveer 40 uur per week, mijn avonden en weekenden lijken wel alleen nog uit bloggen en een ietsiepietsie huishouden te bestaan) dus ik ben heel trots dat ze de stap gezet hebben. Ik gun het hen van harte!

Ellebangs:

Een dagje in het leven van Silvia. Dit vind ik altijd heel erg leuke video’s! Ik heb al eens eerder over haar geschreven: ze maakt erg leuke haartutorials en make-uptutorials.

A model recommends:

Ruth volg ik ondertussen ook al zeker een jaar: zij werkt als model en heeft altijd énorm goede tips over skincare en make-up. In deze video legt ze uit welke producten je zeker moet kopen als je eens in een Franse pharmacie komt. En: wij Belgen hebben geluk want enkele van deze spullen kan je ook gewoon bij ons in de apotheek halen! Zij is een van de weinigen die voor Gleam werken  die ik nog graag volg (Pixiwoo ook nog en The Lean Machines, Tanja Burr vind ik bijvoorbeeld helemaal niks meer).

Dana Marie:

Ik ben bezig met gezonder eten en toen ik dit receptje zag, wist ik dat ik het eens moest gaan proberen! Ik ben gek op carrotcake, dit lijkt me een perfect ontbijtje om op voorhand al klaar te maken 🙂 Ik moet die pan hebben trouwens :p

Jackie Wyers:

Ik liet de make-up van Kylie Jenner al zien, en dit was mijn favoriete filmpje!

Tati:

Een poosje geleden begon Tati met de ‘Make-up graveyard’ filmpjes waarin ze haar make-upstash opruimt. Ik hou heel erg van opruimfilmpjes! Geloof me dat je na dit filmpje eventjes in je make-upstash duikt en begint op te ruimen! Wat waren jouw favoriete video’s op Youtube deze week?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Mijn badkamerkastjes

Eigenlijk was ik toen ik nog thuis woonde, helemaal geen ‘stasher’. Maar toen mijn verhuis naderde, begon dat stilletjesaan te...

Close