Zalando solden: klassiekers voor haar

Ik hou heel erg van de solden: voor mij is het dé periode bij uitstek om klassieke – duurdere, might I add – stukken te kopen aan een veel lagere prijs. Vroeger haalde ik veel dingen in huis tijdens de solden, nu hou ik het liever op een paar kwalitatievere en iets duurdere stuks. Het leek me dan ook erg leuk om bijvoorbeeld uit de Zalando solden enkele (in mijn ogen) klassieke stuks te kiezen, van die kledingstukken en schoenen waar je over 2 jaar nog mee over straat kan lopen. Ready? Let’s go! ps: Ik ga deze blogpost ook nog maken voor de Nederlandse dames (en heren), aangezien de prijzen soms toch wel wat verschillen bij Zalando.be en Zalando.nl! Dus euhm, stiekem is dit artikel een beetje Belgjes-only 😉 De rest volgt snel 😀

Zalando solden: schoenen

Iedere vrouw (en man!) zou moeten investeren in enkele paren duurdere schoenen. Als je ze goed weet uit te kiezen, zullen je voeten je zo dankbaar zijn! Zelf ben ik gek op Gabor, Hispanitas en nog enkele merken… stuk voor stuk merken die misschien nooit een stiletto zullen uitbrengen, maar wel schoenen maken waar je half Antwerpen op kan doorwandelen. Been there, done that, bought another pair of those fabulous shoes 😉 Laten we beginnen met een tijdloze klassieker die nu weer énorm trendy is: de t-strap schoenen. Jullie lazen hier al dat ik onlangs 2 paar schoenen haalde en nog steeds gek ben op die dingen. En nu ontdekte ik ze met korting in lakleer. Yummie! buffalo-zalando-solden Buffalo: afgeprijsd van 99,95 euro naar 84,95 euro (je vindt ze hier) Een paar zwarte heels mag ook niet in je schoenenkast ontbreken, zeker niet als dat paar met leuke studs afgewerkt is: solden-zalando Even & Odd: afgeprijsd van 44,95 euro naar 29,95 euro (je shopt dit paar hier) Als het echt warm is, kan een paar Havaianas je heerlijk koele voeten bezorgen (en ik moet zelf nog altijd een paar aanschaffen… oeps): havaianas-sale-solden Havaianas, van 34,95 naar 21,95 euro (dit paar vind je hier) En wat is je schoenenkast zonder een elegant paar sandaal-pumps? Exact… niet zo leuk. Ga ineens voor een lekker opvallend paar (samen met leuke nagellak op je tenen): solden-sandaaltjes Anna Field gouden pumps: van 29,95 euro naar 22,95 euro (hier)

Accessoires:

  michael-kors-tassen-online Een leuke tas mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, dus kies ik hiervoor ook een ‘klassieker’ uit. Toegegeven, deze tas is nog niet zo heel lang hip en er is nog geen sale op… maar ik hoop stiekem wel dat dat nog gaat komen. Met zo’n tas doe je echt jaren, een beetje zoals de Longchamp-tassen, maar wat meer classy en voor een wat ouder doelpubliek. Michael Kors shopper: 294,95 euro (hier)

 Kleding

De laatste jaren zien we steeds vaker de maxi-jurk terugkomen, dus daar kan je nu zeker in ‘investeren’: EV421C02O-A00@3 Even & Odd Maxijurk: van 29,95 euro naar 22,95 euro (hier) Een mooie jurk die je ook op school of naar je werk kan dragen, in een lekker dikke jerseystof (ik heb zelf de zwarte variant): 2ZE21C00D-B11@7 Zergatik: 74,95 euro naar 64,95 euro (hier) Nog zo’n leuk jurkje, maar dit keer eentje met print! Ook jurkjes met print kan je jarenlang blijven dragen, als je maar een iets tijdlozer model kiest! BS221C016-T11@6   Deze Bombshell dress (ja, zo heet ‘ie echt): accentueert je taille en boezem, terwijl je buikje verborgen blijft. Ik vind dit zo’n tof kleedje! Afgeprijsd van 274,95 euro naar 199,95 euro (hier) En een little black dress, die mocht ook absoluut niet ontbreken in dit rijtje! EV421C05O-Q00@5.2   Even & Odd LBD: Van 29,95 euro naar 24,95 euro (hier) En wat dacht je van een goed paar jeans? Skinny of bootcut, daar kan je nog jaren mee doen! LE221A03R-905@1.1 Levi’s skinny jeans: van 69,95 euro naar 59,95 euro (hier) GS121A08Q-K00@3.1 G-star straight jeans: van 119,95 euro naar 109,95 euro (hier)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-01-22-08.47.40
Mango shoplog

Oh, Antwerpen... ik dacht dat nu ik verder weg van de Meir werkte, ik minder daar te vinden zou zijn....

Close