New in: Peter Kaiser pumps

In de solden heb ik hier in de lokale schoenenwinkel enkele goddelijke paren pumps gekocht met flink veel korting. Mijn lievelingspaar is toch zeker dit paar van Peter Kaiser: het is een soort van kroko-achtig leder met zo’n bijzondere kleur! Afhankelijk van de lichtinval is de kleur blauw, grijs of khakigroen met een gouden glansje. Deze pumps maken simpele outfits instant glamoureus, I love them. Ik zag nu dat je ze bij Assem ook nog kan halen (ik heb er zelf in de sale nog maar 100 euro voor betaald, dit scheelt ook niet veel). peter-kaiser-pumps

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gouden-muren
Interieurinspiratie: gouden muren

Oh jongens, ik wil alweer iets aan mijn appartement veranderen. Toen ik hier bijna een jaartje geleden kwam wonen, werd...

Close