New in: Peter Kaiser pumps - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

New in: Peter Kaiser pumps

peter-kaiser-pumps

In de solden heb ik hier in de lokale schoenenwinkel enkele goddelijke paren pumps gekocht met flink veel korting. Mijn lievelingspaar is toch zeker dit paar van Peter Kaiser: het is een soort van kroko-achtig leder met zo’n bijzondere kleur! Afhankelijk van de lichtinval is de kleur blauw, grijs of khakigroen met een gouden glansje. Deze pumps maken simpele outfits instant glamoureus, I love them. Ik zag nu dat je ze bij Assem ook nog kan halen (ik heb er zelf in de sale nog maar 100 euro voor betaald, dit scheelt ook niet veel). peter-kaiser-pumps

Dietbet update: op 75%
Interieurinspiratie: gouden muren

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up July 22, 2014 at 11:39 am

  Oh mooi zeg! Heb een paar jaar geleden een gelijkaardig paar gehad, maar dan zonder de gouden glans.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  gouden-muren
  Interieurinspiratie: gouden muren

  Oh jongens, ik wil alweer iets aan mijn appartement veranderen. Toen ik hier bijna een jaartje geleden kwam wonen, werd...

  Close