Modemusthaves vs Ebay - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Modemusthaves vs Ebay

kanten-shirt-modemusthaves

Al een hele tijd had ik een leuke blouse van Modemusthaves op het oog: leuk wit kant, een beetje uitlopend,… Maar als ik dan zag wat de totaalprijs was (33 euro inclusief verzending naar België; 30 euro naar Nederland), klikte ik iedere keer toch weer weg. Voor een simpele (en duidelijk goedkopere) blouse, vond ik het veel te veel geld. Nu zat ik vorige week te zoeken op Ebay naar een leuk nieuw telefoonhoesje (artikel volgt nog!) en toen ik op kanten shirtjes begon te zoeken, kwam ik EXACT hetzelfde shirtje tegen. Maar dan véél goedkoper en ik kon zelfs de maat kiezen (bij Modemusthaves is er alleen een one size fits only, en we weten allemaal dat dat met die aziatische maatjes voor de Westerse vrouw hélemaal niet zo is). kanten-shirt-modemusthaves   Kanten shirtje van Modemusthaves Dus: ik heb het shirtje op Ebay besteld en met de verzendkosten inbegrepen ongeveer 7 euro betaald. ps: nu is er bij Modemusthaves een sale op het shirtje waardoor het 23 /20 euro kost inclusief verzenden. Maar dat steekt nog heel erg af tegenover de 7 euro die ik ervoor betaalde :p Het grote nadeel is natuurlijk wel dat je een heel stuk langer op je shirtje moet wachten als je het op Ebay bestelt… kanten-shirt-ebay   Kanten shirtje op Ebay ebay-kanten-shirt   Kanten shirtje op Ebay 0   Kanten shirtje Ebay  

Interieurinspiratie: gouden muren
Birthday: outfit of the day

5 Comments

 • Reply Mariëlle July 13, 2014 at 3:20 pm

  Eigenlijk toch ziek he dat dat zo kan! Ik weet hier inmiddels van en bestel dus super veel op Ebay. (tip voor jou, ook veel sieraden vind je daar goedkoper)

  • Reply Glamourista July 13, 2014 at 3:25 pm

   Oh thanks Mariëlle 🙂 Ja, soms komt je echt dingen tegen die dan opeens 20-30 euro meer kosten, pfoe!

 • Reply Nathalie July 13, 2014 at 10:46 pm

  Ben benieuwd naar hoe het er effectief uit zal zien 😀

  • Reply Glamourista July 15, 2014 at 12:45 am

   Ik ook, ik heb zoveel pech gehad met Ebaykleding de laatste tijden!

 • Reply Tessabd July 20, 2014 at 5:12 pm

  hetzelfde geld voor die ‘sheinside’ waar veel bloggers en youtubers nu kleding bestellen! Die dingen komen allemaal van aliexpress voor 5 dollar en worden driedubbel zo duur verkocht op Sheinside XD

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-07-08-21.41.21
  Birthday: outfit of the day

  Vrijdag was ik jarig en werd ik door moederlief ontvoerd naar Antwerpen voor een dagje lekker eten en shoppen. Tijdens...

  Close