Ik ben jarig en geef 2 Zalando-bons van 50 euro weg

Yaaay, happy 27th (yikes) birthday to meeeee! Nouja, en eigenlijk ook wel voor jullie! Om jullie mijn verjaardag mee te laten vieren, heb ik gezorgd voor 2 bons die je bij Zalando kan opshoppen (50 euro per bon): eentje voor mijn Nederlandse lezeressen en eentje voor mijn Vlaamse lezeressen.

Wat moet je doen om een bon te winnen?

Easy! Je gaat naar de Nederlandse Zalando of de Belgische Zalando en laat in de comments weten waar je de bons voor zou gebruiken. Delen op social media mag natuurlijk ook altijd! Zo, en nu op naar Antwerpen om mijn verjaardag te gaan vieren ^^ Dikke zoen, Katrijn ps: je kan meedoen tot en met 20 juli, 20 uur 🙂

21 Comments
  1. Hi! Nog van harte!! Heb je een fijne dag gehad? wat lief dat je cadeautjes weggeeft, terwijl jezelf jarig bent 🙂 Ik heb een kijkje genomen en ben weg van: http://m.zalando.nl/even-odd-cowboylaarsjes-motorlaarsjes-bruin-ev411c06o-o11.html Helemaal leuk voor op Sziget in augustus 🙂 Daarbij zou http://m.zalando.nl/buffalo-zomerjurk-roze-bu341b011-158.html heel mooi staan. Iets boven budget, maar dat leg ik graag bij 😉 Nu duimen maar!!! Groetjes, Corinne.

  2. ik doe mee!
    ik zou de 50 euro zeker aan een aantal nieuwe broeken besteden! heb er hele mooie tussen gezien!

  3. Oh wat leuk, ik doe mee! Happy birthday! Ik wil nog graag een smalle maxirok, maxijurk voor op vakantie en/of een mooi item van mijn favoriete merk Selected Femme. 🙂

  4. Hopelijk heb je een hele leuke verjaardag gehad! Je zag er in ieder geval beeldig uit!

    Wat ik zou kopen bij Zalando? Een mooie blazer of een zomerjasje. Ik zag eentje van Vila maar ik vind die precies niet meer terug…!

  5. Proficiat nog! Ik ben vorige week ook verjaard en vind het getalletje ook al minder leuk worden :p enfin, ik ben sinds een half jaar ongeveer wel bezig aan een gezondere lifestyle (gezonder eten, 2x per week sporten) en zou dus zeker mijn hartje kunnen ophalen op de uitebreide sport collectie van Zalando 😮 Denk bv. aan hotpink nikes ofzo, en dan zou die korting natuurlijk wel fijn zijn! Groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
michael-kors-tassen-online
Zalando solden: klassiekers voor haar

Ik hou heel erg van de solden: voor mij is het dé periode bij uitstek om klassieke - duurdere, might...

Close