Dietbet update: op 75% - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Dieet

Dietbet update: op 75%

download

Damn, wat is het ineens snel gegaan! De laatste dagen had ik door het warme weer niet zoveel zin in mijn normale valkuilen (snoep, chocolade, koeken, fastfood) en dronk ik liters ijsthee (zonder suiker). Ook ben ik nog een paar keer gaan dansen en heb ik de vesten hier een paar keer afgewandeld. Het resultaat? Vanmorgen zag ik 58,5 op de weegschaal blinken en het was alweer enkele maanden geleden dat ik nog een 58 gezien had! Yay 😀 Volgens Dietbet zit ik nu op 75% van het gewichtsverlies dat ik moest behalen en hoef ik nu in 2 weken nog maar 0.6 kilo af te vallen om mee te delen in de winst van de weddenschap. Hopelijk lukt het me, ik ben heel benieuwd! Als dit goed meevalt, doe ik hierna nog een keertje mee tot ik weer op mijn doelgewicht zit. Ik merk trouwens dat ik nu echt meer moeite doe omdat ik het zo jammer zou vinden als ik de 35 dollar inleg kwijt zou zijn, een hele fijne motivatie dus! dietbet  

Mijn veranderde juwelensmaak
New in: Peter Kaiser pumps

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up July 24, 2014 at 11:33 am

  1200 – 1350 calorien per dag?! Is dat niet megaweinig? Maar whatever, je programma werkt duidelijk wel, en dat is wat telt 🙂

  • Reply Glamourista July 24, 2014 at 6:54 pm

   Ik moet zeggen dat dat me nog niet eens opgevallen was :p Ik snoep nu eigenlijk zo goed als niet meer, dat is het enige verschil 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  peter-kaiser-pumps
  New in: Peter Kaiser pumps

  In de solden heb ik hier in de lokale schoenenwinkel enkele goddelijke paren pumps gekocht met flink veel korting. Mijn...

  Close