Birthday: outfit of the day

Birthday: outfit of the day

Vrijdag was ik jarig en werd ik door moederlief ontvoerd naar Antwerpen voor een dagje lekker eten en shoppen. Tijdens een van onze tussenstops dronken we wat (FYI: wat een kútbediening bij Lloyd Loom in Antwerpen zeg, aan het horecapersoneel daar wil ik graag zeggen: “If you fucking hate your job, quit it!”. Boertig behandeld worden door het personeel omdat ze zelf je bestelling niet kunnen onthouden, niet oké. En al zeker niet als ik je in de keuken – terwijl ik terugkom van het toilet, waar ik toevallig ook deze foto’s nam… er moest toch iéts leuks zijn aan dat gebeuren – kan horen roddelen over ons tafeltje. Gelukkig zette ik hen met een hoop plezier terug op hun plaats, zeker toen er al fooi mee op de rekening stond. Dacht het niet, truttekop ;)). Soit, mijn look! 2014-07-08 21.43.31 Mijn outfit:

 • schoenen: Zalando
 • Zara jeans (al 2 jaar oud ofzo)
 • witte blouse: Esprit
 • blazer: Ebay
 • Handtas: Zara

  2014-07-08 21.41.40 2014-07-04 13.42.50 2014-07-08 21.43.58   Niet het meest flatterende shot… maar kijk hoe mooi mijn nieuwe tas van de Zara is, liefde! Psst, vergeet niet mee te doen met mijn verjaardagswedstrijd he!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. July 10, 2014 / 8:00 pm

  Wat zie je er goed uit! Jammer dat de bediening zo slecht was, geen stijl….

 2. Corinne
  July 10, 2014 / 11:47 pm

  Nog gefeliciteerd! Lief zo’n mams 🙂 Knuffel d’r maar vaak. Je outfit is top! Ik moest wel gniffelen om je blog – kansloze bediening… Echt zo jammer!!! Groetjes, Corinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.