Wishlisted: mintgroene high heels

Sommige paren schoenen kunnen dagenlang (wat zeg ik… wekenlang) in mijn hoofd blijven ronddwalen. Mintgroen is een kleur die we heel vaak zien deze lente en zomer, en ik ben er helemaal voor gevallen! Mijn appartement baadt ook in een mintgroen tintje sinds enkele maanden, en nu is het de beurt aan mijn voeten. Kijk maar mee, wedden dat jullie ook voor dit paar schoenen zullen vallen? En het goede nieuws: dit paar schoenen kost nét geen 40 euro. Dat valt mee, toch? Je vindt dit prachtige paar hier. mintgroene-heels mintgroene-sandalen

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
1-1
Nail-art spulletjes besteld op Ebay

Hoewel mijn Ebay-ervaringen de laatste tijd niet super waren (enkele dingen van de kleding die ik besteld had, waren echt...

Close