Wishlisted: mintgroene high heels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Wishlisted: mintgroene high heels

mintgroene-heels

Sommige paren schoenen kunnen dagenlang (wat zeg ik… wekenlang) in mijn hoofd blijven ronddwalen. Mintgroen is een kleur die we heel vaak zien deze lente en zomer, en ik ben er helemaal voor gevallen! Mijn appartement baadt ook in een mintgroen tintje sinds enkele maanden, en nu is het de beurt aan mijn voeten. Kijk maar mee, wedden dat jullie ook voor dit paar schoenen zullen vallen? En het goede nieuws: dit paar schoenen kost nét geen 40 euro. Dat valt mee, toch? Je vindt dit prachtige paar hier. mintgroene-heels mintgroene-sandalen

Geshopt in Gent
Nail-art spulletjes besteld op Ebay

3 Comments

 • Reply Pauline June 21, 2014 at 7:36 pm

  Mooi zeg! Het is dat ik echt geen hakken meisje ben, maar anders had ik deze zeker willen dragen!

 • Reply Kiss & Make-up June 22, 2014 at 1:11 pm

  Mooi! De kleur is nochtans niet zo mijn ding en toch zou ik ze met veel plezier dragen.

 • Reply Birte June 22, 2014 at 7:26 pm

  Mooi mooi mooi, en voor die prijs moet je het écht niet laten!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  1-1
  Nail-art spulletjes besteld op Ebay

  Hoewel mijn Ebay-ervaringen de laatste tijd niet super waren (enkele dingen van de kleding die ik besteld had, waren echt...

  Close