Wishlisted: mintgroene high heels

Wishlisted: mintgroene high heels

Sommige paren schoenen kunnen dagenlang (wat zeg ik… wekenlang) in mijn hoofd blijven ronddwalen. Mintgroen is een kleur die we heel vaak zien deze lente en zomer, en ik ben er helemaal voor gevallen! Mijn appartement baadt ook in een mintgroen tintje sinds enkele maanden, en nu is het de beurt aan mijn voeten. Kijk maar mee, wedden dat jullie ook voor dit paar schoenen zullen vallen? En het goede nieuws: dit paar schoenen kost nét geen 40 euro. Dat valt mee, toch? Je vindt dit prachtige paar hier. mintgroene-heels mintgroene-sandalen

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. Pauline
  June 21, 2014 / 7:36 pm

  Mooi zeg! Het is dat ik echt geen hakken meisje ben, maar anders had ik deze zeker willen dragen!

 2. June 22, 2014 / 1:11 pm

  Mooi! De kleur is nochtans niet zo mijn ding en toch zou ik ze met veel plezier dragen.

 3. June 22, 2014 / 7:26 pm

  Mooi mooi mooi, en voor die prijs moet je het écht niet laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.