Wishlist: Liebeskind Meryl tas

Nog een leuke tas die ik spotte op het internet: deze mooie Meryl-tas van Liebeskind. Ik vind vooral de stone-kleur heel erg leuk, lijkt me leuk staan op een jeansjasje! Ook dit is weer een iets grotere tas waar een laptop van 15.6 inch zou kunnen inpassen. Deze tas kost 239 euro, best wel veel… maar als je de tas vaak gebruikt, vind ik het dat zeker weten wel waard. Bekijk hier nog veel meer leuke tassen die ik uitkoos!

Liebeskind tassen

liebeskind-3d-plait-meryl-tote-3dplait-meryl-stone liebeskind-3d-plait-meryl-tote-3dplait-meryl-stone (1)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-06-06-07.49.21
Glamourista is 5 jaar! Hiep hiep hoera!

Lieve schattebollen, Glamourista werd alweer vijf (uh-oh... bijna naar school!) op deze mooie lentedag en aangezien dat natuurlijk ook door...

Close