Vandaag nog 30% korting bij Inglot - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Vandaag nog 30% korting bij Inglot

Inglot-Freedom-Palette.pages-4

Goed nieuws! Je krijgt bij Inglot alleen vandaag nog 30% korting op hun make-up en accessoires! Dit lijkt mij het uitgelezen moment om zo’n fijn palette zelf samen te stellen (al hebben ze jammer genoeg niet alle kleuren op voorraad die ik zo graag wou bestellen, maar goed). Met de code ‘summer’ krijg je 30% korting! Happy shopping 😀

Zalando solden: klassiekers voor haar
Houden of terugbrengen?

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up June 30, 2014 at 12:39 pm

  Ah lucky you! Hier is het nog alles aan volle pot 😉

  • Reply Glamourista July 1, 2014 at 12:03 am

   ik heb uiteindelijk niet besteld, de kleuren die ik heel graag wou, hadden ze niet meer 🙂 Next time!

  Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-06-26-19.56.34
  Houden of terugbrengen?

  Hey liefjes! Deze rok haalde ik bij de H&M in de sale maar ik ben echt niet zeker of ik...

  Close