Nail-art spulletjes besteld op Ebay - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Nail-art spulletjes besteld op Ebay

1-1

Hoewel mijn Ebay-ervaringen de laatste tijd niet super waren (enkele dingen van de kleding die ik besteld had, waren echt van rotte kwaliteit), had ik nog wel wat nieuwe nail art-spulletjes nodig. Daarvoor kan je gerust op Ebay bestellen (kleding en tassen vind ik tegenwoordig een heel ander paar mouwen), meestal komen de nail-art spullen goed aan en heb je geen gedoe met de verkopers. Ik heb dit besteld bij deze verkoper: Warehouse87 Ik ben erg benieuwd! Ik heb nail flakes besteld, swiffer-slippers (echt, een zwarte kat en lichte vloer… not a nice combination!) en een setje metallic nepnagels. Samen kostte het ongeveer 8,5 euro. $_3 $T2eC16Z,!)QFIbRtQUFVBSH!hT7Suw~~60_3 $_1 (1) $_1 Hopelijk komt het snel binnen!!

Wishlisted: mintgroene high heels
Minder multitasken!

5 Comments

 • Reply Mariëlle June 20, 2014 at 7:23 pm

  hahaha die sloffen!! Ik ben erg benieuwd naar die flakes, komt daar een review van 🙂 Ik denk dat ik dat opzich ook wel graag wil bestellen 🙂

 • Reply Nathalie June 20, 2014 at 10:07 pm

  Ahaha swiffer slippers… Opeens weet ik wat ik vriendje kan kopen voor zijn verjaardag als “kadootje-dat-hij-echt-nooit-kan-raden” :p

  • Reply Glamourista June 25, 2014 at 9:18 pm

   Hahahah!! Hij zal er blij mee zijn 😉

 • Reply Mandy June 21, 2014 at 8:22 am

  Leuke dingen!

 • Reply Roxanne June 29, 2014 at 9:25 pm

  Whahaha, Swiffer slippers! 😛

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  niet-meer-multitasken
  Minder multitasken!

  Aangenaam, ik ben Katrijn en ik ben verslaafd aan multitasken. En... dat begint een klein probleempje te worden. Eigenlijk moet...

  Close