Nail-art spulletjes besteld op Ebay

Hoewel mijn Ebay-ervaringen de laatste tijd niet super waren (enkele dingen van de kleding die ik besteld had, waren echt van rotte kwaliteit), had ik nog wel wat nieuwe nail art-spulletjes nodig. Daarvoor kan je gerust op Ebay bestellen (kleding en tassen vind ik tegenwoordig een heel ander paar mouwen), meestal komen de nail-art spullen goed aan en heb je geen gedoe met de verkopers. Ik heb dit besteld bij deze verkoper: Warehouse87 Ik ben erg benieuwd! Ik heb nail flakes besteld, swiffer-slippers (echt, een zwarte kat en lichte vloer… not a nice combination!) en een setje metallic nepnagels. Samen kostte het ongeveer 8,5 euro. $_3 $T2eC16Z,!)QFIbRtQUFVBSH!hT7Suw~~60_3 $_1 (1) $_1 Hopelijk komt het snel binnen!!

5 Comments
  1. Ahaha swiffer slippers… Opeens weet ik wat ik vriendje kan kopen voor zijn verjaardag als “kadootje-dat-hij-echt-nooit-kan-raden” :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
niet-meer-multitasken
Minder multitasken!

Aangenaam, ik ben Katrijn en ik ben verslaafd aan multitasken. En... dat begint een klein probleempje te worden. Eigenlijk moet...

Close