Mango shoplog

Oh, Antwerpen… ik dacht dat nu ik verder weg van de Meir werkte, ik minder daar te vinden zou zijn. Maar ik heb een shortcut gevonden waardoor ik te voet door Antwerpen naar het station wandel en regelmatig even bij de Mango op de Groenplaats (en de Accessorize) binnenhuppel. Alsof het meant to be is!

Mango shoplog

Ik vertelde al dat ik graag een wat zakelijkere look wilde (hey, stilletjesaan ga ik al naar de 30 hoor… yikes) en een mooie en handige tas om mijn laptop van het werk in te kunnen vervoeren (ik met een rugzak = ik lijk terug 15 dankzij mijn ‘lengte’) en toevallig vond ik allebei bij Mango tijdens een van die shoptripjes. De tas: Deze tas was eigenlijk heel goedkoop en is een beetje zoals je ze nu vaak ziet bij Michael Kors: lekker stevig en toch classy. Deze tas kostte 25.99 euro. Deze tas hebben ze nu al niet meer in de shops, maar online vind je deze look-a-like nog wel! mango tas De blouse: Oh, die blouse… *verliefde blik* Dit soort blouses draag ik ontzettend graag! Ze staan leuk op een jeans met hakken. Ik heb hem ineens in 2 kleuren gehaald! Nu zijn ze trouwens in de sale! (de blouse staat hier) 2014-01-22 08.45.54 mango sale   Jammer wel dat bij het beige shirtje de kreuken zo erg opvallen! Dat wordt strijken… Mijn ‘geklede harembroek’, die vind je hier (en ook weer een heel stuk goedkoper dan wat ik ervoor betaald heb 😀 ) 2014-01-22 08.49.13   Hier heb ik deze broek aan: 2014-06-16 21.01.25

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-05-25-10.57.50
Geshopt in Gent

Enkele weken geleden was ik een dagje in Gent (je weet wel, een beetje de toerist uithangen!) en eigenlijk hadden...

Close