Een nieuwe Cowboysbag tas geshopt!

Een nieuwe Cowboysbag tas geshopt!

Bij TheBagStore hadden ze rond moederdag een fijne korting van 15% en besloot ik een leuk tasje te halen, namelijk een lavendelgrijs tasje van Cowboysbag, Ellon genaamd. Deze tas is gemaakt van echt leder en kostte normaal gezien 119.95 euro. Het fijne was dat deze tas al in de sale was naar 79.95 euro en er nog 15% moederdagkorting af ging, heerlijk toch? Ik ben er zo blij mee: mijn tablet (daar schrijf ik binnenkort nog over) past perfect in een van de vakjes en verder neem ik deze tas ook mee naar mijn werk in Antwerpen (hop: sleutels, appel, portemonnee en paraplu mee… past nog nét).

Cowboysbag tas Ellon:

2014-05-16 11.12.57 2014-05-16 11.12.30 2014-05-16 11.12.11 2014-05-15 08.00.57   Ik had trouwens een probleempje met mijn tas: opeens schoot een van de metalen hengsels eruit aan de zijkant, oeps! Bij The Bagstore hebben ze dat zo fijn opgelost: ik mocht de tas weer naar hen opsturen en dan zouden zij zorgen voor herstel, maar ik wou de tas niet zo lang missen en besloot naar mijn geliefde schoenmaker te stappen. Zij hebben mijn tas weer gemaakt voor 2 euro (de mensen van TheBagstore zouden me die kosten vergoeden, maar 2 euro vond ik echt niet de moeite om terug te vragen hoor). Altijd heel fijn als een webshop zo’n heerlijke service heeft!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.