Drie snelle en makkelijke kapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Drie snelle en makkelijke kapsels

snelle-kapsels

Sommige ochtenden heb je gewoon geen tijd om veel moeite in je kapsel te steken: je kijkt liever je leerstof voor je examens nog eens na, draait je nog eens om (ik ben een notoire snoozer… oops) of je neemt liever de tijd om te ontbijten dan lang aan je haar te zitten. Of misschien heb je je net overslapen en moet je zorgen dat je pijlsnel uit huis vertrekt… Dus daarom: enkele mooie en leuke snelle kapsels. Ik ga morgen alvast voor een kekke paardenstaart! snelle-kapsels makkelijke-kapsels snel-haar

Mijn lievelingsschoenen
Destashen versus holy grails bestellen

4 Comments

 • Reply Eline June 16, 2014 at 10:34 am

  ze zijn erg mooi!

  • Reply Glamourista June 16, 2014 at 6:57 pm

   Morgen ga ik voor de paardenstaart, handig!

 • Reply Nathalie June 16, 2014 at 9:37 pm

  Zo ziet een paardenstaart er bij mij helaas nooit uit …

  • Reply Glamourista June 18, 2014 at 8:29 pm

   Mijn haar is er te kort voor nu :p Ponystaartje 😉

  Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-01-22-07.53.21
  Destashen versus holy grails bestellen

  Ik zit met een rare gewoonte, lieverds! De laatste jaren merk ik dat ik steeds meer aan het destashen ben,...

  Close