Wishlist: werktas van Spikes & Sparrow

Een nieuwe job, een nieuwe tas… toch? Wel, mijn brein werkt toch zo 😉 Ik ben op zoek naar 2 nieuwe werktassen: eentje waar ik mijn geweldige 15.6 inch laptop in kan steken zodat ik thuis kan werken, en een dagelijkse non-laptoptas. Veeleisend, ik? In mijn zoektocht kwam ik deze tas tegen van Spikes & Sparrow: een mooie bruine tas met lang hengsel en normaal gezien zou mijn laptop er ook makkelijk in moeten passen. Deze tas kan je vinden bij Bagageonline. Mocht het jullie nog niet opgevallen zijn, ik heb een ontzettend zwak voor bruine lederen tassen… bekijk hier mijn tassenstash maar! spikes-sparrow-butter-tas-brown spikes-sparrow-tas-online   Wat denken jullie van deze tas? Ik vind ‘m nog wel classy, maar er past ook nog wel genoeg in!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
intuitive-learning
Wat wil jij graag bijleren?

Enkele dagen geleden zat ik met een dilemma: ik wou zoveel nieuwe dingen leren, maar ik had eigenlijk geen idee...

Close