Wishlist: ombre leren jasje

Al sinds jaar en dag heb ik een ontzettend zwak voor nepleren jasjes. Liefst heb ik er eentje in een mooie kleur (nope, geen zwart voor deze blondine… staat veel te hard bij mij) en ga ik voor een bruin nepleren jasje. Maar toen ik deze ombre leren jas zag, ging mijn hart toch een beetje sneller slaan. Alleen… die prijs!! Pfoe, ik ga volgens mij nooit designerkleding kunnen kopen, not worth the money. Zouden jullie bijna 300 euro neertellen voor een lederen jasje? Of zou je dan eerder voor een klassieke kleur en snit gaan? ombre-leren-jasje ombre-lederen-jas leren-jas-ombre   Zucht… als dit jasje nu eens 250 euro goedkoper geweest was he 😉  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
spikes-sparrow-butter-tas-brown
Wishlist: werktas van Spikes & Sparrow

Een nieuwe job, een nieuwe tas... toch? Wel, mijn brein werkt toch zo ;) Ik ben op zoek naar 2...

Close