Wishlist: ombre leren jasje - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Wishlist: ombre leren jasje

leren-jas-ombre

Al sinds jaar en dag heb ik een ontzettend zwak voor nepleren jasjes. Liefst heb ik er eentje in een mooie kleur (nope, geen zwart voor deze blondine… staat veel te hard bij mij) en ga ik voor een bruin nepleren jasje. Maar toen ik deze ombre leren jas zag, ging mijn hart toch een beetje sneller slaan. Alleen… die prijs!! Pfoe, ik ga volgens mij nooit designerkleding kunnen kopen, not worth the money. Zouden jullie bijna 300 euro neertellen voor een lederen jasje? Of zou je dan eerder voor een klassieke kleur en snit gaan? ombre-leren-jasje ombre-lederen-jas leren-jas-ombre   Zucht… als dit jasje nu eens 250 euro goedkoper geweest was he 😉  

MUA undressed versus Urban Decay naked palette - dupes!
Wishlist: werktas van Spikes & Sparrow

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up May 17, 2014 at 9:11 pm

  Oh wat een mooi exemplaar! <3

 • Reply Eline May 22, 2014 at 12:51 pm

  die is wel leuk !

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  spikes-sparrow-butter-tas-brown
  Wishlist: werktas van Spikes & Sparrow

  Een nieuwe job, een nieuwe tas... toch? Wel, mijn brein werkt toch zo ;) Ik ben op zoek naar 2...

  Close