Wishlist: een handige werktas

Als jullie zijn zoals ik, sleuren jullie op een werkdag of schooldag veel mee: enkele notitieboekjes, enkele potjes eten, je portemonee, je sleutels, misschien ook wel een tablet, je make-uptasje,…  Natuurlijk heb je dan wel een goede tas met flink veel ruimte nodig! Daarom leek deze grote tas me wel leuk: hij is van Sisley en is in een mooie nude tint (heel hip bij de tassen tegenwoordig) . Zijn jullie voor dit soort werktassen of nemen jullie liever een handige rugzak mee? 280124_1200_A 280124_1200_G

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
uit-paulines-keuken
Fav Blog: Uit Pauline’s keuken

Een maandje ofzo geleden las ik de 'Voedselzandloper' en aangezien ik heel erg geboeid was door wat daarin verteld werd,...

Close