Mijn Inglot-wishlist

Sinds enkele dagen is er een Inglot-filiaal geopend in Hasselt (de eerste in België). Wij Belgjes hebben nog best lang moeten wachten op ons eerste Inglot-filiaal en je zal ook op verschillende blogs de opening al wel gezien hebben. Spijtig genoeg kon ik niet bij de persopening zijn, maar ik ben al eens in de webshop aan het neuzen geweest en heb een behoorlijke wishlist opgesteld… here it comes!

Inglot is helemaal geen duur merk, de pigmentatie schijnt amazing te zijn en je hebt heel weinig nodig van het product. Plus: de verpakkingen zijn strak (en daar hou ik van).

Inglot wishlist:

Laten we maar beginnen bij het begin: een freedom palette om je oogschaduw in te doen. 10 is een mooi aantal om te beginnen, nee?

 10-eye-shadow-square

En natuurlijk  enkele prachtige kleuren om in het palette te steken!

390m – 360 m

rainbow 117 r – 130 r

399 p – 405p – 423 p – 433 p

31 shine – 43 shine

inglot-hasselt-wishlist

Voor een oogschaduw betaal je normaal 7 euro, maar er is nu korting in de webshop zodat je maar 5,60 euro betaalt. Ik vind dat persoonlijk niet veel schelen met een Catrice-oogschaduw, maar de kwaliteit is zoveel beter!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ash-sneakers
Gouden Ash sneakers

Mag ik jullie voorstellen: mijn allernieuwste fashioncrush. Een poos geleden schreef ik al over hoe hot, hip & very happening...

Close