Leuke serie: Werk aan de winkel

Onlangs heb ik een erg leuke serie ontdekt. Misschien vinden jullie het allemaal niet zo heel erg interessant, maar ik kijk tegenwoordig graag naar een aflevering van ‘Werk aan de winkel’. In deze serie helpt Supertrash-opperhoofd Olcay Gulsen ondernemers die verlies beginnen lijden, samen met een creative aan een gloeidnieuwe start. Ik vind het zelf een hele fijne serie om te volgen (Olcay heeft ballen en weet van aanpakken… my kind of woman) en heb voorlopig alle afleveringen al bekeken. Zeker eens naar deze serie kijken als je ook interesse hebt in ondernemen of je Olcay eens aan het werk wil zien! Bekijk de afleveringen hier.    

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
3187_jrs_catsbestoekoplus_1
Belle’s shoplog: Zooplus

Oh lieverds, het is erfelijk... er komen niet alleen meer shoplogs van yours truly online, ook de kat begint hier...

Close