Jaren '90 make-up - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty make-up

Jaren ’90 make-up

nineties-makeup

In april ging ik naar ‘Back to the 90’s” in het Sportpaleis met mijn beste vriendin, en we hadden ons helemaal in ’90style gekleed. Nu merk ik dat de make-up uit de jaren negentig steeds vaker terugkomt: we gaan weer vaker voor duidelijkere lipliner, bruine lipkleuren en mattere oogschaduwtinten. Kijk maar eens mee naar deze geweldige tutorial:

Jaren 90 make-up

Wat is er zo typisch aan deze nineties look?

  • mokkakleurige lipstick
  • lipliner
  • matte oogschaduw

Eigenlijk vind ik dit een heel erg mooie look, ik ga hem binnenkort dus ook zeker weten eens maken. Wat vinden jullie van jaren ’90 make-up? nineties-makeup

Vijf geweldige basic WordPress-plugins voor bloggers
Brigitte Bardot kapsels

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Brigitte Bardot kapsels

Brigitte Bardot kapsels  - Als er een stijlicoon is wiens kapsel ik heel vaak nagedaan heb, is het Brigitte Bardot wel....

Close