Gouden Ash sneakers - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Gouden Ash sneakers

ash-sneakers

Mag ik jullie voorstellen: mijn allernieuwste fashioncrush. Een poos geleden schreef ik al over hoe hot, hip & very happening gouden schoenen waren, maar dit paar gouden sneakers doet mijn hart sneller slaan. Ze zijn eerder rose gold dan geelgoud, maar dat maakt ze net zoveel leuker!

ash-sneakers

Dit paar kost 149,95 euro, but they’re sooo pretty! Je shopt ze hier!

Mijn Inglot-wishlist
MUA undress me too swatches en review

1 Comment

 • Reply agneta May 5, 2014 at 10:21 pm

  Wauw die zijn wel heel gaaf!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  mua-undress-me-too-2
  MUA undress me too swatches en review

  Het MUA Undress me Too palette wou ik graag hebben (het is een dupe van Urban Decay Naked 2) dus...

  Close