Brigitte Bardot kapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Brigitte Bardot kapsels

Brigitte Bardot kapsels  – Als er een stijlicoon is wiens kapsel ik heel vaak nagedaan heb, is het Brigitte Bardot wel. Ik ben al jaren gek op haar kapsels en stijl (heb ik al gezegd dat ik gek ben op rommelig haar?) en heb dus enkele erg leuke kapsels voor jullie verzameld, samen met enkele handige tutorials. Maar eerlijk gezegd: na een of twee keer oefenen heb je de kapsels van la BB echt wel in je vingers zitten. Dat mis ik wel nu ik korter haar heb… no more Brigitte Bardot hair for me!

Brigitte Bardot Kapsels

Haar wereldberoemde kapsel: wild, blond haar (hallo beachlook!) waarvan meestal een klein stuk opgestoken is met een bouffant of het bovenste gedeelte van het kapsel geteased is.

Nog een iconisch kapsel van Brigitte Bardot is haar opsteekkapsel met pony. Dit zou ik zou ook nog heel vaak dragen!

Mooie en zachte krullen (die maak je door je haar te krullen met en krultang en daarna je haren zachtjes uit te borstelen, zo hou je eerder golvende haren over dan echte krullen)

Et voilà… haar beroemde kapsel met golvend haar én bouffant (je kan je haar teasen of je kan een push-up in je haren steken)

Ook droeg Brigitte Bardot regelmatig een haarband in haar haren om zo een speels en jeugdig kapsel te krijgen

Bekijk hier enkele handige tutorials om Brigitte Bardot-kapsels te kunnen maken:

  Wat denken jullie? Al zin gekregen om eens een leuk kapsel van la Bardot te gaan proberen? Het past wel perfect in de sixties/seventies revival die we de laatste jaren steeds vaker zien. Ik ga toch eens proberen of ik misschien een opsteekkapsel met een beetje bouffant kan maken met mijn kortere kopje.

Jaren '90 make-up
Leuke serie: Werk aan de winkel

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up May 21, 2014 at 4:16 pm

  Echt geweldig, zo veel volume and oomph!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  werk-aan-de-winkel
  Leuke serie: Werk aan de winkel

  Onlangs heb ik een erg leuke serie ontdekt. Misschien vinden jullie het allemaal niet zo heel erg interessant, maar ik...

  Close