15% korting voor moederdag bij The Bag Store

The Bag Store geeft een hele toffe korting op tassen, accessoires, portemonnees en smartphonehoesjes voor moederdag! Bij The Bag Store vind je tassen, portemonnees, iPad sleeves, iPhone hoesjes en veel meer van merken zoals Cowboysbag, Liebeskind, O My Bag (dit merk kende ik zelf nog niet maar ik ben helemaal verkocht), LaLiek en veel andere leuke tassenmerken. Zeker aangezien het niet de goedkoopste tassenmerken zijn, is die 15% korting dus wel erg fijn meegenomen! Met de code ‘moederdag‘ krijg je 15% korting op hun hele assortiment, deze code is geldig tot en met 11 mei.

Kortingscode The Bag Store

ipad_sleeve_camel_model_3 omybag-fly-violet-with-chain_1 omybag-fly-violet-with-chain-camel lk-mobile11msnakecupper cowboysbag-crook-petrol-voor cowboysbag-westhill-1402-grey cowboysbag_1373_grey 1416-elephant-grey cowboysbag-the-bag-cognac_1o

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
mua-undressed-e1398887355647
MUA undressed palette: review en swatches

Het MUA undressed palette is een dupe van het Urban Decay Naked palette (de eerste) en ligt nu bij enkele...

Close